Mindig az történik, amit ők akarnak. Elég kellemetlen érzés mások manipulációjának áldozatul esni, főleg azért, mert mire észrevesszük, már régen a “bábjaik” vagyunk. Azok, akik manipulációt alkalmaznak nem mindig tudatosan teszik, de akárhogy is, megtörténik. Ha te is egyike vagy azoknak, akik hajlamosak manipulációra, még nem kell elásnod magad, hiszen jó ügy érdekében is használhatod a képességedet, mint például egy konfliktus helyes irányba terelésére. Lássuk, a 4 csillagjegyet.

Ikrek

Kétségtelenül te vagy az egyik legbarátságosabb jegy a zodiákusok között, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudod ügyes trükkökkel rávenni a többieket, hogy azt tegyék, amit akarsz. A karizmád és a bájod nagy segítségedre van és mivel minden helyzethez ügyesen tudsz alkalmazkodni, sokak bizalmát elnyered. Minél barátságosabbnak és megbízhatóbbnak mutatkozol, annál nagyobb befolyásod van másokra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Te más vagy, mint a többi jegy ebből a szempontból, hiszen dühössé válsz, ha azt állítják rólad, hogy manipulatív vagy. Nem akarod beismerni és éppen ezért, szinte tudatában sem vagy, amikor csinálod. Aztán jön a bűntudat és megpróbálod megmagyarázni, hogy mindent csak a mások érdekében tettél.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: