Oroszlán

Az elvárásaid a világgal szemben igazán magasak, és ha az, amiben részesülsz, nincs összhangban a kívánalmaiddal, hát nem félsz használni másokat a céljaid elérésére. Ha valamit a fejedbe veszel, nem finomkodsz és addig meg sem állsz, amíg meg nem kapod, amit akarsz. Tudod jól, hogy mikor mit kell tenned.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Képes vagy rá, hogy megszerezz bármilyen információt, amire csak szükséged van, még azoktól is, akik nem akarnak beszélni. Olyan vagy, mint egy kém. Gyors, okos, intelligens. Annyira ügyes, hogy már csak akkor jönnek rá a cselszövéseidre, ha hét határon túl jársz. Általában a saját érdekeid miatt manipulálsz másokat, de legalább úgy csinálod, hogy ne jöjjenek rá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, aki képtelen véget vetni kapcsolatainak: A végtelenségig küzdeni akarnak

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: