Kos

Ez a legaktívabb csillagjegy, a Kos pasikra pedig különösen igaz, hogy folyamatosan mozgásban vannak, a sport lényegében az életük! Épp ezért a ruhatáruk inkább praktikus, mint divatos. Náluk a legfontosabb szempont, hogy egy ruha kényelmes és strapabíró legyen, mint trendi. Általában edzőcuccban vagy melegítőben vannak, de ha ki kell öltözniük, akkor is max a sportosan elegáns cuccokra szavaznak. A hajukkal vagy bőrükkel sem bíbelődnek sokat, gyors zuhany, egy kis zselé, és már indulhat is a nap!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Skorpió férfi elképesztően vonzó, de ezt inkább a szexuális kisugárzásának köszönheti, a külsejére ugyanis nem annyira ad. A sötét ruhákat kedveli, és ezeket sem variálja különösebben. Oké, néha befigyel egy bőrdzseki vagy egy selyeming, de abból is max. a fekete. Így legyen szó ünnepről vagy egy sima hétköznapról, nagyjából mindig ugyanúgy néz ki. Bírja a borostát, vagy akár a szakállat is, és fodrászhoz is csak akkor megy, ha már nagyon muszáj…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek szomjazzák a párjuk figyelmét

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: