Vajon te is köztük vagy?

Oroszlán

Az összes csillagjegy közül, te vagy a legromantikusabb. Neked a legnagyobb a szíved, és akkor is boldogulsz a kapcsolatban, ha nagy távolság van köztetek. Függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak rólad, te önzetlenül szereted a számodra fontos embereket. Amikor egy Oroszlán valóban szeret valakit, akkor az mindig hűséggel és áldozatokkal járó érzelmeket jelent.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp augusztus 3-tól: Vajon miért nem kopogtat be hozzád a szerelem?

Bika

Az összes földi jel közül te vagy az egyetlen, aki minden földjelgyűlölőt térdre kényszerítesz, amikor azt mondják, hogy a fajtád a legunalmasabb állatöv. Te vagy a legnagyobb mestere annak, hogy romantikázz valakivel. Komolyan mondom, minden egyes szerelmes dal, amit mostanában hallottam, a barátnőik iránti odaadásról, ami nagyon csökönyös és aranyos lett, amikor nem tudod abbahagyni a sírást, igen, a legtöbbjüket egy Bika csinálta. Nem tudom hogy miért, de azt érzem hogy a Bikának több értelme van lassabban mozgatni a szálakat. Lehet hogy ez a legjobb szerelmes dal írásának a módja, de az is lehet hogy egy gyönyörű szerelmi történet megszületése miatt van.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: