Mérleg

Ez nem meglepő, de mindenki tudja, hogy a Mérleg egy rendkívül romantikus csillagjegy. Azt a romantikát amit te képviselsz, még egy Oroszlán, Bika de még egy Rák sem tudja reprodukálni. Te vagy a jel, amely szó szerint életre kelti azt a kliészvonalata filmekből, hogy „bármit megtehetek érted”. A gyertyafényes vacsoráktól kezdve, a friss virágcsokorral teszed romantikusabbá nem csak a különleges alkalmakat, hanem az egyszerű hétköznapi dolgokat is, legyen az egy bevásárlás. Bárki szeretheti az élet finomabb dolgait, de nem annyira mint az, hogy egy olyan emberrel legyen együtt, aki neki szenteli az egész életét, egy olyan emberrel mint te vagy. Te vagy a romantika királya és királynője.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nyilvánvaló, hogy a legédesebb vízjel a legromantikusabb többi kollégájához képest. Ennek a jelnek a romantikus eleme a víz elemében a praktikusság fogalmát úgy hangoztatja, mint egy szerelmi levél színfalai mögött álló orsó. Ez a jel olyan kérdésekkel fog megvilágítani, amiért úgy fogod érezni, hogy valóban létezik a világon olyan ember, aki őszintén törődik veled. A Rákkal való kapcsolat folyamán folyamatosan kérdéseket fogsz hallani, “Ettél már?”, “Szükséged van valamire a boltból?”, “Szeretnél beszélni róla?”. Összefoglalva, egy Rák a legjobb választás, ha szeretnél valakit magad mellé aki vigyáz rád és megóv téged.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te tudod mi okozza majd a végzeted? Csillagjegyed szerint ez van megírva a sorsodban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: