Mivel társas lények vagyunk, a legtöbb ember természetesen nem szeret hosszabb időt egyedül tölteni – ez még akkor is igaz, ha egyébként feltaláljuk magunkat és általában szeretünk a magunk társaságában lenni. Ha azonban nagyon hosszú perióduson keresztül kell magányban lennünk, az unalmassá, nyomasztóvá válhat. A csillagjegyünk azt is befolyásolhatja, mennyire bírjuk az egyedüllétet – néhány zodiákus például kifejezetten rosszul, és már rövid idő után képes teljesen befelé fordulni miatta.

Kos

A Kosok nagyon független személyiséggel rendelkeznek, azonban ki nem állhatják az egyedüllétet, mert egyszerűen szükségük van arra, hogy mások elismerjék a tetteiket, törekvéseiket, és megbecsülve érezzék magukat. Az önbecsülésükkel általában nincs baj, de amikor valaki belép az életükbe, ez az érzés még erősebbé válik, és úgy érezhetik, végre teljessé vált a kép.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák karmája gyakran a „szükségesség” köré épül, ami azt jelenti, hogy vagy hajlamosak mások segítségére támaszkodni, vagy éppen hogy ők azok, akik szeretik érezni, ha szükség van rájuk. Bármelyik is álljon fenn, az egyedüllét csak akadályozza ezek teljesülését, így boldogtalanságot eredményezhet ennél a csillagjegynél. Ha azonban van mellettük valaki, legyen az a párjuk vagy a családtagjaik, nagyobb biztonságban érzik magukat és az önértékelésük is jobb lesz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nem meglepő, hogy az Ikrek kifejezetten társas jegy. Szinte megszállottja a személyes kapcsolatoknak és a kommunikációnak, tele van ötletekkel, amiket meg akar osztani másokkal, és tanulni is akar embertársaitól. Rövid ideig még egész jól elvan egyedül is, hosszabb távon azonban nagy magány telepedhet rá, ha nincs kivel beszélgetnie – és ezen az érzésen sokkal inkább a személyes találkozás segíthet nála, mintsem egy csetelés vagy telefonbeszélgetés.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: