Ezeknek a csillagjegyeknek amilyen nehéz elnyerni a bizalmát, pontosan olyan könnyű elveszíteni azt. Ők bizony minden különösebb ok nélkül is könnyedén kitörölnek az életükből. Pontosabban, ők biztosan találnak okot a miértre. Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp mindenkit leleplez.

Kos

Ha közel enged magához, akkor sem tart örökké a kapcsolat. Bármilyen fordulat előállhat, ő nem rest megszakítani veled mindent egyik pillanatról a másikra. Neki ugyanis nincs ínyére, hogy elkényelmesedett barátok, kollégák, társak hátráltassák mindenben. Éppen ezért, ha mellette akarsz maradni, mindennap komoly erőfeszítéseket megtenned.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak.

Bika

Alapvetően nagyon könnyű kijönni velük, hiszen nagyon szereti, ha barátok és a családtagok veszik őt körül. Ha közel kerülsz hozzá, számolnod kell azzal is, hogy a többiekhez képest jóval nagyobb elvárásokat támaszt veled szemben. Számos esélyt kapsz tőle, ám ha azt látja, hogy nem igazán kötelezed el magad mellette, akkor nem tölt veled több időt szívesen.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Szórakoztató a társasága, és ő kifejezetten szereti is mindig új emberekkel körbevenni magát. Ám amint úgy érzi, hogy versenytársat jelentesz számára, igyekszik megszabadulni tőled. Nem szívesen lát a környezetében olyan barátot, kollégát, aki mellett hátrányban érzi magát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: