A Nyilas

A Nyilas időnként meglehetősen csapodár alkat lehet. Könnyen megeshet, hogy rajong érted, ám nála csak nagyon ritkán tart bármilyen kapcsolat is örökké. Minél közelebb kerülsz a lelkéhez, ő annál inkább menekülőre fogja. Az a típus, aki bármelyik pillanatban képes megszakítani veled a kapcsolatot, és továbbáll egyszerűen azért, mert éppen így látja a legjobbnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

A Vízöntő

A Vízöntő meglehetősen zárkózott csillagjegy, ő valóban csak azt engedi közel magához, aki kellőképpen „bizonyított”. Látszólag nagyon barátságos és könnyen barátkozik, de ez csupán a felszín. Amint azt érzi, hogy nem veszed őt komolyan, kitöröl az életéből. Előtte nem hallgathatsz el semmit, ha bármi rosszat tettél, nem árt a tudomására hoznod, hiszen minél jobban színlelsz, annál inkább rontasz a helyzeteden.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: