A Nyilas

A Nyilas időnként meglehetősen csapodár alkat lehet. Könnyen megeshet, hogy rajong érted, ám nála csak nagyon ritkán tart bármilyen kapcsolat is örökké. Minél közelebb kerülsz a lelkéhez, ő annál inkább menekülőre fogja. Az a típus, aki bármelyik pillanatban képes megszakítani veled a kapcsolatot, és továbbáll egyszerűen azért, mert éppen így látja a legjobbnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő

A Vízöntő meglehetősen zárkózott csillagjegy, ő valóban csak azt engedi közel magához, aki kellőképpen „bizonyított”. Látszólag nagyon barátságos és könnyen barátkozik, de ez csupán a felszín. Amint azt érzi, hogy nem veszed őt komolyan, kitöröl az életéből. Előtte nem hallgathatsz el semmit, ha bármi rosszat tettél, nem árt a tudomására hoznod, hiszen minél jobban színlelsz, annál inkább rontasz a helyzeteden.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, mely hajlamos túl hamar feladni

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: