Azt mondják, csak egyvalami állandó az életben, ez pedig a változás. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor valósággal irtóznak a változástól, számukra ez mindennél félelmetesebb. Vajon te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Az élet folyamatosan változik… Vannak, akik szeretnék, hogy bizonyos dolgok változatlanok maradjanak egész életükben. Ám ha egyvalamiben biztosak lehetünk, az a változás. Fejlődés, átalakulás, minden erről szól körülöttünk, a biztosnak tűnt dolgok is könnyen bizonytalanná válnak, ilyenkor pedig gyökerestől felfordul a csillagjegyek élete újra és újra, amit leállítani sem lehet.

Napi horoszkóp - Ideje elengedni a mérgező embereket!

A változással egy valamit kezdhetnek: elfogadják, továbblépnek, ami persze korántsem egyszerű. Ezeknek a csillagjegyeknek az átlagosnál is nagyobb szenvedéssel járnak a változások… Lássuk, mit mutat erről a horoszkópjuk.

1. A Bika

A Bika határozott és kiegyensúlyozott csillagjegy, ám az egyik fő hiányossága, hogy nem viseli jól a változásokat. Lényeges számára a stabil környezet, az események kiszámíthatósága, hiszen csak így képes jól teljesíteni. Amennyiben bármilyen repedés történik szilárdnak vélt világában, az önbizalma apró darabkákra esik szét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. A Rák

A Rák érzelmei, akár egy kitörés előtt álló vulkán, bármikor kitörhetnek, ő a legkisebb változást, a választási kényszert sem képes kezelni. Ha csak apró fordulat következik is az életében, összezavarodik. Tehetetlennek érzi magát, s a válasza is ezt tükrözi: elragadják az érzelmei, hevesen reagál mindenre, teljesen elveszíti az önuralmát.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Az Oroszlán

Az Oroszlán a megszokások rabja. Ez meglepőnek tűnhet, hiszen az esetek többségében ő áll a vezető pozícióban. Hasonlóan a Bikához, a komfortérzetén alapszik az önbizalma, így a legkisebb változás is heves ellenkezést vált ki belőle. Új kapcsolatok kialakítása komoly próbatétel lehet számára, szinte retteg az ismeretlen helyzetektől is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2022. február 19-20.: Felpörögnek az események a szerelmi életében

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: