4. A Mérleg

A Mérleg szintén ki nem állhatja a változást. Számára ez ugyanis egyet jelent az ellentétekkel, amit szíve szerint messze elkerülne – még azelőtt, hogy valóban bekövetkezik. Fontos számára a stabil környezet, hogy mindig tudatában legyen a körülötte történő eseményeknek, s ha ezek hiányoznak, az már túl sok a számára.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. A Bak

A Baknak nagyon fontosak a hagyományos értékek, éppen ezért nehéz elképzelni, hogy könnyedén vegyen bármilyen változást, újítást. Megvannak a maga elvárásai, céljai, s ha ezek nem teljesülnek, becsapva érzi magát. A változás félelmet kelt benne, hiszen nem tudja, mi következik, s előre tervezni, felkészülni sem képes rá.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6. A Halak

Az egyik dolog, amitől a Halak irtózik, a múlt kísértete. Ez olyan, amitől képtelen szabadulni, s ebből kifolyólag ki nem állhat semmilyen változást. Attól tart, hogy ezáltal búcsút kell intenie mindennek, ami nagyon fontos számára, ezt pedig épp érzelmileg képtelen lenne elviselni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Lehet, hogy az elõzõ estéje jól sikerült, vagy csak nem tudott aludni, mert ma reggel egyáltalán nem akaródzik kikelni az ágyból. Legszívesebben egész nap csak lustálkodna. Fejében ott lebeg az a rengeteg teendõ, amit mára betervezett, de vegye figyelembe, kedves Halak, hogy néha meg kell engednie magának egy kis pihenést, ahhoz, hogy másnap újult energiákkal tudjon nekivágni feladatainak.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: