Benned is ott rejlik a tehetség?

Természetesen az álomlátás sok mindentől függ. Már eleve az egyén sajátos képességeitől, hogy mennyire nyitott, hogy végez-e valamilyen spirituális gyakorlatot, vagyis a válasz személyenként eltérő lehet. Ennek ellenére mégis vannak bizonyos csillagjegyek, akikben ott rejlik a tehetség, a képesség, hogy akár álmukban meglássák a jövőjüket. Vajon te is közéjük tartozol? Íme a lista:

Rák

A Rákok mélyen hisznek az álmok különös, sejtelmes világában, hogy minden álomnak jelentése van és hogy igenis meg lehet álmodni a jövőt. Ha megkérdezel egy Rákot, biztos tud legalább egy olyan élményt mesélni, mikor belepillantott a jövőjébe. Már csak azért is így van, mert spirituálisan érzékeny, sokan el is merülnek valamely ágazatában és tudatosan képezik magukat arra, hogy nyitottak és befogadóak legyenek. Az is igaz, ha baljós előjelet látnak, rettenetesen bepánikolnak és képesek ki sem tenni a lábukat az utcára vagyis bizonyos tekintetben túl nagy jelentés tulajdonítanak álmaiknak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-14 - Bár minden a lehetõ legjobb irányba haladhat most szerelmi téren...

Mérleg

A Mérlegek kíváncsi természetűek és nem zárkóznak el semmitől. Bár hajlamosak arra, ha valami bizonyítást is nyer, azt is megmagyarázzák. Vagyis ha különös álmuk volt, netán túl vannak egy beteljesedett álmon, inkább megmagyarázzák, csak ne keljen szembenézni azzal, hogy a világ nem olyan egyszerű és kiszámítható, mint gondolták. Elméleti szinten szívesen foglalkoznak ilyenekkel, de van bennük egy kis ösztönös félelem ezektől a dolgoktól. Pedig meg van hozzá a tehetségük, jobban mondva az érzékenységük, hogy belekukkolhassanak a jövőbe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: