Skorpió

A Skorpiók a zodiákus egyik legspirituálisabb jegye vagyis tutira gyakorolja valamilyen formában. Nem lehet kétség afelől, hogy minden álmát komolyan veszi és nagyon is odafigyel a jósálmokra, amiket egész biztosan látni szokott. Mélyen hisz az álomvilágba és jó érzéke is van ahhoz, hogy megfejtse és elemezze őket, de egyáltalán nem lesz a rabjuk, hála a józanságának. Sőt, nagyon jól tudja, mikor van jósálma – pláne, ha ő maga igyekszik előidézni! – és mikor csak a tudat alattija üzenetét fogadja.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilas egy kíváncsi és érdeklődő jegy. Lehet, hogy nincs nyakig elmerülve a spiritualitásban, de sok területe érdekli és valamelyiket már ki is próbálta. Az álmaira ösztönösen odafigyel, érzi, hogy melyiknek lehet komolyabb jelentősége. Jó eséllyel egyszer-kétszer már biztos belenézett a jövőbe, de neki valahol ez nagy felelősség, ezért beéri azzal, ha néha kap egy-két üzenetet vagy rádöbben valamire a tudat alattija segítségével. Spirituálisan kifejezetten érzékeny, de csapongó természet, nem tud huzamosabb ideig egy dologra figyelni, illetve egy valaminek szentelni magát, mert úgy hamar elunja magát.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: