Vízöntő

A Vízöntők olyanok, akik úgy akarják elfogadtatni magukat másokkal, ahogy vannak. Ennek okán képtelenek elviselni, ha valaki nem önmagát adja és valamilyen álarc mögé bújik vagy érezhetően megjátssza magát a környezete előtt. Ha nem magadat adod, akkor óvatos lesz veled, és ha próbálod őt megváltoztatni, akkor hevesen és ellenségesen fog reagálni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák ki nem állhatják azokat, akik folyamatosan büszkélkednek és kérkednek az elért sikereikkel mások előtt. Főleg azokat, akik ezt mások kárán érik el. Fontos számukra a megfelelő önbecsülés, mindaddig, amíg ezzel nem él valaki vissza. Az ilyen emberekbe vetett bizalmuk teljesen elvész és haragot fognak táplálni irántuk. Ilyenkor általában nem szólnak egy szót sem, egyszerűen figyelmen kívül hagyják a másik létezését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt tartogatja a csillagjegyeknek a nyári napforduló

Rák

A Rákok titokban utálják azokat az embereket, akik nem hajlandóak meghallgatni őket. Ha egy Rák érzéseit figyelmen kívül hagyod, beletiporsz a lelki világába és lekicsinyled azokat a dolgokat, amiket ő értékesnek tart, akkor nagyon dühös lesz. Nem egy olyan jegyről van szó, aki könnyedén átsiklik a dolgok felett és megbocsát. Ha egyszer leírtad magad előtte, akkor a bizalmát szinte lehetetlen visszaszerezni. Fájdalmas tud lenni a gyűlölete, mert nem direkt, hanem inkább közönyös.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: