Nehezen mutatják ki az érzéseiket, de van itt más is.

Vannak olyan emberek, akik nagyon nehezen tudják kimutatni az érzelmeiket, sőt, egyenesen úgy néznek ki, mintha mindig csak fekete-fehérbe látnák a világot.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Halak újra találkozik egy régi ismerősével, és egymásba gabalyodnak.

Ők azok, akikről azt hisszük elsőre, hogy semmilyen érzéssel nem rendelkeznek. Vagy csak jól palástolják!

Az alábbi 7 csillagjegy igen nehezen mutatja ki az érzéseit. Velük aztán bajban lehetsz, ha arra vagy kíváncsi, hogy mit gondolnak, vagy mit éreznek. Ha meg szeretnéd hódítani ezeket a csillagjegyeket sok kitartásra lesz szükséged.

Oroszlán

Igen erős, határozott, és dinamikus személyiség. Erős önbizalommal rendelkezik, sok kitartás szükséges ahhoz, hogy meg tudd hódítani. Azt szeretné, hogy mindenről ugyanaz legyen a véleményed, mint neki. Ha nem felelsz meg az elvárásainak, akkor bizony nincs sok esélyed, hogy közelebb engedjen a szívéhez.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Mindig csak a munkára koncentrál, éppen ezért nehezen tud létrehozni egy őszinte szerelmi kapcsolatot. Erősen anyagias érdeklődésű, és ez kevés nőnek tetszik. Nem a komoly kapcsolat híve, és ezt mindig határozottan hangoztatja is. Még ha nehezen is tudsz hozzá közel férkőzni, ha beenged a szívébe egy hűséges partner lehet belőle.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2024-01-18

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: