Ha valami, akkor a szerelem tényleg kiszámíthatatlan érzelem, megesik, hogy olyanba esünk bele, akiről álmunkban sem gondoltuk volna, vagy, hogy úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes partnert, aztán valahogy mégsem leszünk vele boldogok. Az asztrológusok szerint azonban a csillagjegyek alapján kiszámítható, milyen partner mellett fogod legjobban érezni magadat, és ki az, akivel nem fognak működni a dolgok. Tény, hogy a puding próbája az evés, de érdekes megnézni, neked kit javasolnak a csillagok? Ilyen jegyű a párod, vagy nálad mellényúlt a horoszkóp?

Kos

A Kosok igazi heves természetek, akik a szerelemben sem sokat gondolkodnak vagy mérlegelnek, csak követik az érzelmeiket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-08 - A mai nap kifejezetten kedvez a romantikának és a szerelmes összebújásoknak...

Kosként lehet, hogy vonzónak találsz egy Skorpiót vagy egy Oroszlánt, azonban, mivel mindketten nagyon lobbanékonyak vagytok, az ilyen kapcsolatok, ugyan szenvedélyesek, gyorsan kiéghetnek. A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek azonban tökéletes társad lehet, mert megértik, de egyszerre ellensúlyozzák is hirtelen természetedet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák nagyon mélyen képesek szeretni, és soha nem okoz gondot számukra, hogy a családjukért áldozatot hozzanak. Ha Bika vagy, minden jegy jól jár veled, hiszen könnyen alkalmazkodsz, és örömödet leled abban, hogy a másikat boldoggá tedd.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Neked azonban vigyázni kell, hogy mások ne használják ki ezt a tulajdonságodat, ezért a hasonlóan odaadó, önzetlen tulajdonságokkal megáldott Szűz, Bak, Rák vagy Halak lehet számodra az ideális társ, akivel boldog családot alapíthatsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Lehet, hogy az elõzõ estéje jól sikerült, vagy csak nem tudott aludni, mert ma reggel egyáltalán nem akaródzik kikelni az ágyból. Legszívesebben egész nap csak lustálkodna. Fejében ott lebeg az a rengeteg teendõ, amit mára betervezett, de vegye figyelembe, kedves Halak, hogy néha meg kell engednie magának egy kis pihenést, ahhoz, hogy másnap újult energiákkal tudjon nekivágni feladatainak.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ikrekként szinte szomjazod a figyelmet, mindenkivel megtalálod a közös hangot, ezért valószínű, hogy több különböző jeggyel is volt már jó kapcsolatod.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párod csillagjegyéből most kiderül valóban hűséges-e hozzád!

A valódi érzelmeidet azonban csak nagyon keveseknek tárod fel, és a legtöbben csak a mókás felszínre kíváncsiak, így a kapcsolatotok nehezen mélyül el. Egy Kos, egy Oroszlán vagy egy Nyilas azonban képes a felszínre hozni a valódi érzelmeidet, így velük valóban bensőséges kapcsolatot alakíthatsz ki.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok számára a család szent és sérthetetlen, az egyik legfontosabb érték az életben. Rákként erősen vágysz a szeretetre, és ez azt is okozhatja, hogy néha olyan kapcsolatba kerülsz, ahol a másik kihasználja az odaadásodat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szintén veszélyt jelenthet, hogy egy hozzád hasonló álmodozóval hoz össze a sors, mert így nehezen tudtok valós talajt teremteni a kapcsolatotoknak. A Bika, a Szűz vagy a Bak azonban ideális társ lehet, aki mellett kiteljesedhetsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: