A csillagjegyek tulajdonságairól, jellemzőiről, lehetőségeiről, kapcsolatairól számos cikket, elemzést olvashattál. Most olyan meglepő információkat osztunk meg róluk, amelyeket talán korábban még sosem hallottál. Izgalmas, vicces és nagyon érdekes. Íme tehát a csillagjegyek legmeghökkentőbb tulajdonságai. És rád vajon melyik igaz?

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos gyakran visel sebhelyet a homlokán. Nem véletlenül, hiszen sokszor szó szerint fejjel megy a falnak. Vagy bármi egyéb másnak, így a szekrénynek, az asztalsarkának, az ajtónak. A homlokán pedig Harry Potter-módjára aztán ott éktelenkedik egy fájdalmas púp vagy sebhely. Folyton járnak a gondolatai, nem arra figyel, amit éppen tesz, ezért fordulhatnak elő vele ezek az apróbb balesetek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 22. szerda – Nyilas, Oroszlán, Rák, Mérleg, Skorpió, Halak, Bak, Bika, Kos, Szűz, Vízöntő, Ikrek

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika gyűlöli a reggeleket. Az órát beállítja reggel 7-re, amelyik aztán csörög is, majd lenyomva a gombot még sokszor 5 perces szundit engedélyez magának. Erre a vénuszi csillagjegyre persze érvényes a mondás, mely szerint az alvás megszépít. Csak aztán, amikor ráébredt, hogy csúnyán el fog késni, begyűjti azokat a ráncokat, amiket az elalvással kisimított. De mégis mit tehetne, amikor az érzékien finom szaténágyneműből lehetetlen reggelente kipattanni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek kedvenc színe a sárga. El kell ismerni, bámulatosan áll neki, ahogyan a zöld árnyalatokkal bátran kísérletezhet. Ezektől a vidám színektől nem véletlen, hogy neki is mindig jó a kedve. Imádja az otthonát is rendezgetni, csinosítani, ami természetesen épp oly színes, mint ő maga.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák imádja a régi holmikat. Szívesen guberál és válogat bolhapiacokon, antikváriumokban, ahol számtalan elképesztő kincsre bukkanhat. A vintage stílusnaknem tud ellenállni. Érzékeny lélekként a szépség, a harmónia különösen fontos a számára. Jó érzékkel rendelkezik, hogy otthonát igazán elegánssá varázsolja még a másoknak értéktelen holmikból is. Imádja a romantikus ruhákat, ha tehetné, ismét divatba hozná a századeleji formákat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: