A Nyilas az utazás szerelmese

Nyilas jegyűként abban biztosan hasonlítasz a Koshoz, hogy téged is nagyon vonzanak a kalandok, az ismeretlen felfedezése. Bármelyik pillanatban kész vagy útnak indulni. Míg mások a hatalom, a figyelem, netalán az őszinteség megszállottjai, te mániád az utazás, s minden alkalmat megragadsz, hogy világot láthass. S ez egyúttal kiváló eszköz, hogy a benned felgyülemlett tetterőt útjára engedd.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

Ma talán egy kicsit jobban is elengedheti magát a kelleténél, kedves Nyilas. Máskor is szokott sziporkázni, ám ma mintha elveszítené az önkontrollt és gátlásait. Rá se hederítsen, néha mindenkinek kell egy kis lazaság. Használja inkább ki jókedvét és menjen szórakozni egy erre igazán alkalmas baráti társasággal.

A Baknak saját maga a rögeszméje

Akár tetszik, akár nem, nem vagy híján az egoizmusnak. Bak jegyűként nagyon is sokat törődsz magaddal, lényeges, hogy boldog és elégedett legyél. Igyekszel a saját érdeked szerint formálni az életedet, amivel könnyen lehet, hogy időnként a többek lelkébe tiporsz. Ez azonban a legkevésbé sem érdekel téged, a célod elérése érdekében bárkin átgázolsz, hacsak valami számodra értékes dolog vissza nem húz téged. Légy óvatosabb, mert így könnyen elpártolnak tőled a többiek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

Egy csomó kérdés zakatolhat mostanság a fejében, kedves Bak. Bizonyára mérlegre tette emberi kapcsolatait és lehet, hogy egy kicsit elbizonytalanodott azok mélységében, õszinteségében. Érdemes hát valóban átgondolnia, hogy egy új környezetben, ismeretlen helyeken esélyt ad új kapcsolatok, barátságok, szerelem kialakulásának.

A Vízöntő az új élményeket hajtja

Senki sem érti meg, miért érzed szükségét, hogy folyamatosan új dolgokat próbálj ki. Persze senki sem tudhatja, mennyire jól eső érzés tölt el, amikor belevágsz valami újba. Vízöntő jegyűként a komfortzónád feszegetése nem mindig a legokosabb dolog. Tény, hogy boldogsággal tölt el, ám megkérdezted már magadtól, netán van valami, ami elől menekülsz? Talán épp azzal próbálod elejét venni bármiféle elköteleződésnek, hogy egyik kalandból a másikba ugrasz bele?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

Az elkövetkezendõ idõszakban jobb lesz, ha megerõsíti magát, kedves Vízöntõ és felkészül a kemény munkára. Bizony sokszor lehet majd olyan pillanat, amikor azt érezheti, hogy minden lépésével csak nehezebb lesz a képzeletben cipelt homokzsák. Azonban lehet, hogy a nehézséget nem is a munka terhe, mint inkább valamilyen lelki, tudatalatti probléma okozza.

A Halak hajlamos a függőségekre

A Halak reménytelen álmodozó, aki a saját maga teremtette tökéletes világukban él. Nem mondhatni, hogy igazán kiegyensúlyozott típus lennél, és nem is állsz két lábbal a földön. Viszont hajlamos lehetsz a függőségekre, legyen az a gyorséttermi kaják iránti szenvedély, a kártyajátékokban való elmélyülés vagy az, hogy gyakran nézel a pohár fenekére. Ha egyszer kipróbálsz valamit, könnyen elcsábulsz, s idővel igen nehezen tudsz leszokni róla.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

Ma energiával és életörömmel telve ébred, kedves Halak. Ez az érzés valószínûleg egész napját átjárja, olyannyira, hogy képes lesz átugrani olyan, akár munkahelyi, akadályokat, melyek eddig az útját állták. Érdemes egy esetleges fizetésemelésrõl is érdeklõdnie fõnökénél, mert a csillagok állása igencsak segíti önt kívánságai teljesülésében.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: