A Nyilas az utazás szerelmese

Nyilas jegyűként abban biztosan hasonlítasz a Koshoz, hogy téged is nagyon vonzanak a kalandok, az ismeretlen felfedezése. Bármelyik pillanatban kész vagy útnak indulni. Míg mások a hatalom, a figyelem, netalán az őszinteség megszállottjai, te mániád az utazás, s minden alkalmat megragadsz, hogy világot láthass. S ez egyúttal kiváló eszköz, hogy a benned felgyülemlett tetterőt útjára engedd.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma kivételes fogékonyságot mutathat a spiritualitás és más metafizikai kérdések iránt, aminek következtében mai tapasztalásaiból sokat tanulhat, és hamar megszülethet az új felismerés is, melyet azonnal, szívesen meg is osztana barátaival, azonban még elõtte be kellhet fejeznie a munkáját. Tárolja az információt, kedves Nyilas, és tartson ki amellett, hogy elõbb a munka, aztán a szórakozás, de nem azért, mert mások azt gondolják, hogy így helyes, hanem azért, mert az ön lelkiismerete csak akkor nyugodt, ha becsülettel jár el. Megéri, hisz lehet, hogy késõbb, de legalább felhõtlenül szórakozhat, beszélgethet.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Baknak saját maga a rögeszméje

Akár tetszik, akár nem, nem vagy híján az egoizmusnak. Bak jegyűként nagyon is sokat törődsz magaddal, lényeges, hogy boldog és elégedett legyél. Igyekszel a saját érdeked szerint formálni az életedet, amivel könnyen lehet, hogy időnként a többek lelkébe tiporsz. Ez azonban a legkevésbé sem érdekel téged, a célod elérése érdekében bárkin átgázolsz, hacsak valami számodra értékes dolog vissza nem húz téged. Légy óvatosabb, mert így könnyen elpártolnak tőled a többiek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

A mai napon kissé zaklatottá válhat mások tudatlanságát, vagy butaságát tapasztalva. Ne mérgelõdjön ezen, hisz nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy amit ön butaságnak vél, az másoknak szentírás és fordítva. Táplálja gondolatait ma ebbõl a bölcsességbõl és meglátja, szebb lesz a világ. Ha pedig valaki elügyetlenkedik valamit, inkább csak nevessen egy jót, az amúgy is hosszabbítja az életet!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ilyen gyorsan esnek szerelembe az egyes csillagjegyek: Valakinek egy pillantás, valakinek egy örökkévalóság

Ilyen gyorsan esnek szerelembe az egyes csillagjegyek: Valakinek egy pillantás, valakinek egy örökkévalóság

Mindig a pillanatnak élsz, és nem szoktad megkérdőjelezni a döntéseidet. Amikor a szerelemről van szó, nincs igazán olyan, aki nálad jobban csinálja...

Cikkajánló Tovább olvasom

A Vízöntő az új élményeket hajtja

Senki sem érti meg, miért érzed szükségét, hogy folyamatosan új dolgokat próbálj ki. Persze senki sem tudhatja, mennyire jól eső érzés tölt el, amikor belevágsz valami újba. Vízöntő jegyűként a komfortzónád feszegetése nem mindig a legokosabb dolog. Tény, hogy boldogsággal tölt el, ám megkérdezted már magadtól, netán van valami, ami elől menekülsz? Talán épp azzal próbálod elejét venni bármiféle elköteleződésnek, hogy egyik kalandból a másikba ugrasz bele?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Meglehetõsen frusztráló lehet, hogy annak ellenére, hogy tele van jó ötletekkel, ma vaj mily keveset tud közülük megvalósítani, legfõképpen a mozgásában való akadályoztatás miatt. Néha jogosan nem is érti, hogy mûködik ez a világ, s miért kell fizikailag rendre egy helyen mindig megjelenni ahhoz, hogy az ember hatékonyan végezze a rábízott feladatokat. Valamelyest igaza is van, kedves Vízöntõ, hisz a munkahelyek nagy részénél valóban nélkülözhetõ lenne a rendszeres fizikai jelenlét... De hát már csak így mûködik ez a korlátolt gondolkodású világ.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Halak hajlamos a függőségekre

A Halak reménytelen álmodozó, aki a saját maga teremtette tökéletes világukban él. Nem mondhatni, hogy igazán kiegyensúlyozott típus lennél, és nem is állsz két lábbal a földön. Viszont hajlamos lehetsz a függőségekre, legyen az a gyorséttermi kaják iránti szenvedély, a kártyajátékokban való elmélyülés vagy az, hogy gyakran nézel a pohár fenekére. Ha egyszer kipróbálsz valamit, könnyen elcsábulsz, s idővel igen nehezen tudsz leszokni róla.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

A mai napon, bármennyire is szárnyalnak gondolatai, s bármennyire is szeretné másokkal is megosztani õket, hogy átérezhessék a felvilágosulás örömét, ma semmiképp se próbálkozzon ilyesmivel, mert nem fogják érteni, s akadékoskodó hozzáállásukkal csak önt is lelombozzák. Kivételesen legyen önzõ és tartsa meg magának örömét, esetleg csak társával, vagy legjobb barátjával ossza meg õket. Talán õ érteni fogja, végül is nem véletlenül oly fontosak egymásnak...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!