A Nyilas az utazás szerelmese

Nyilas jegyűként abban biztosan hasonlítasz a Koshoz, hogy téged is nagyon vonzanak a kalandok, az ismeretlen felfedezése. Bármelyik pillanatban kész vagy útnak indulni. Míg mások a hatalom, a figyelem, netalán az őszinteség megszállottjai, te mániád az utazás, s minden alkalmat megragadsz, hogy világot láthass. S ez egyúttal kiváló eszköz, hogy a benned felgyülemlett tetterőt útjára engedd.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Baknak saját maga a rögeszméje

Akár tetszik, akár nem, nem vagy híján az egoizmusnak. Bak jegyűként nagyon is sokat törődsz magaddal, lényeges, hogy boldog és elégedett legyél. Igyekszel a saját érdeked szerint formálni az életedet, amivel könnyen lehet, hogy időnként a többek lelkébe tiporsz. Ez azonban a legkevésbé sem érdekel téged, a célod elérése érdekében bárkin átgázolsz, hacsak valami számodra értékes dolog vissza nem húz téged. Légy óvatosabb, mert így könnyen elpártolnak tőled a többiek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 11. kedd – Légy résen, ma valaki nagyon rosszat tehet veled!

A Vízöntő az új élményeket hajtja

Senki sem érti meg, miért érzed szükségét, hogy folyamatosan új dolgokat próbálj ki. Persze senki sem tudhatja, mennyire jól eső érzés tölt el, amikor belevágsz valami újba. Vízöntő jegyűként a komfortzónád feszegetése nem mindig a legokosabb dolog. Tény, hogy boldogsággal tölt el, ám megkérdezted már magadtól, netán van valami, ami elől menekülsz? Talán épp azzal próbálod elejét venni bármiféle elköteleződésnek, hogy egyik kalandból a másikba ugrasz bele?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak hajlamos a függőségekre

A Halak reménytelen álmodozó, aki a saját maga teremtette tökéletes világukban él. Nem mondhatni, hogy igazán kiegyensúlyozott típus lennél, és nem is állsz két lábbal a földön. Viszont hajlamos lehetsz a függőségekre, legyen az a gyorséttermi kaják iránti szenvedély, a kártyajátékokban való elmélyülés vagy az, hogy gyakran nézel a pohár fenekére. Ha egyszer kipróbálsz valamit, könnyen elcsábulsz, s idővel igen nehezen tudsz leszokni róla.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: