Születési jegyed rengeteg információt elárul rólad, a habitusodtól kezdve a szexuális szokásaidon át a hivatásodig. Ugyanakkor azt is megtudhatod, melyek azok a negatív tulajdonságaid, amiknek érdemes egy kicsit több figyelmet szentelned!

Kos

Ha a Kos csillagjegyben születtél, könnyen előfordulhat, hogy túlságosan domináns vagy, szeretsz irányítani, és emiatt olykor kissé arrogánsnak is tűnhetsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-06

Mindazok a tulajdonságok, amik jó vezetővé tesznek, egyúttal türelmetlen személyként ábrázolhatnak téged mások szemében. Szívesen mész bele a konfliktusokba, és ki nem állhatod, ha mások parancsait kell követned.

Bika

Szinte két ellentétes személyiség bújik meg benned: az egyik oldalad szorgalmas és megbízható, míg a másik kissé lusta, makacs, és olykor rendetlen.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egyik célod, hogy minél több pénzt tudj keresni, ugyanakkor nincs túl sok kedved keményen megdolgozni ezért.

A makacsságod még vezetés közben is megjelenik, ugyanis általában az sem szokott zavarni téged, ha hosszú sor áll mögötted: te akkor is olyan lassan mész, amennyire szeretnél (ami persze a biztonságod szempontjából hasznos lehet).

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-04 - A mai nap a kapcsolati megújulásról, talán egy új kezdetrõl szól majd...

Ikrek

Nagyon sokoldalú vagy, amit néhányan kifejezetten szimpatikusnak és bájosnak találnak, míg mások kétszínűségként tekintenek rá.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gyakran vagy szétszórt, sokat idegeskedsz, és szinte pillanatok alatt képes vagy elveszíteni az érdeklődésedet bármi iránt.

Emiatt nem igazán vagy kitartó típus, sokan pedig a viselkedésed miatt kissé gyerekesnek tartanak.

Rák

Rendkívül érzékeny vagy, aminek megvannak persze a pozitív oldalai is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyanakkor az emberek beszélgetés közben néha úgy érezhetik, hogy aknamezőn sétálgatnak, és nem tudhatják, mikor “robbansz” fel váratlanul. Emiatt rengeteg érzelmi hullámon mehetsz keresztül egyetlen nap alatt, ami kissé megviselheti a lelkivilágodat is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: