A Nyilas varázsszava

A Nyilas szinte folyamatosan úton van, ha nem is fizikailag, fejben biztosan. Gondolatban már a következő utazását szervezi, amibe ugyanakkor te is bármikor “beleszólhatsz”„Mit szólnál, ha a hétvégén elutaznánk…?”. Örömmel csomagol szinte azonnal függetlenül, hogy éppen milyen utazási terveket szőtt magában.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak varázsszava

A Bak nagyon alapos csillagjegy. Gyakorlatias, szinte nem is létezik olyan kétkezi feladat, amivel ne boldogulna. Annak ellenére, hogy nem igen látod örömében ujjongani, az olyan dicséretektől még ő is elolvad, hogy „ezt nálad senki sem tudta volna jobban megcsinálni”. Mondd el neki minél többet, és biztosan a szívébe zár téged.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek kicsit sem féltékenyek

A Vízöntő varázsszava

A Vízöntő valódi egyéniség, aki szereti a szokatlan dolgokat, az átlagostól eltérőt. Az ő szívéhez a megszokottól kicsit más célok vezetnek. Bámulatos a problémamegoldó képessége, mindenkor megtalálja a megoldást, csak kicsit másként, mint a többiek. Tedd fel neki a kérdést: „Szerinted hogyan csinálhatnám másként?”, és örömmel segít neked.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak varázsszava

A Halak érzékeny, empatikus és nagyon érzéki típus. Hihetetlenül boldog pillanatokat okozol neki, amikor egyedinek, különlegesnek érezheti magát. Csak mondd el neki: “Veled sokkal jobban érzem magamat.”, és ő mindent megtesz, hogy valóban boldognak láthasson téged.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: