A Kos házasságot köt a Rákkal, aztán elválnak

A Kos házasságot köt a Rákkal, majd elválnak egymástól. A szexuális vonzalom ugyanis hihetetlenül gyorsan fellobban közöttük, és valósággal fejest ugranak a párkapcsolatba, majd a házasságba is. Egymást akarják, és lehetőleg minél gyorsabban. A fellángolást, az izzó szerelmet látványosan gyors kijózanodás követi, és kiderül, az ágyban sem értik meg egymást olyan jól. A gyakori veszekedések, viták végül szakításhoz, váláshoz vezetnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika a Nyilassal köt házasságot

A Bika boldogan mond igent a Nyilasnak, aztán nem sokkal később az ő útjaik is elválnak. A szerelem kezdetén épp a Nyilas szabadságvágyát találja a legizgalmasabb, legvonzóbb tulajdonságának, később éppen ez bosszantja fel a leginkább. Egyre rövidebb pórázon tartaná őt, amivel csak még nagyobbra nő a szakadék közöttük. A Nyilas szabadnak született, a Bika az otthon kényelmére, nyugalmára vágyik. Valójában sosem találják meg a közös hangot egymással, nem véletlenül ér véget válással ez a párkapcsolat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-16 - Ma egy kissé aggasztó folyamatok mehetnek végbe szerelmi téren, melyek...

Az Ikrek a Halaktól válik el

Az Ikrek összeköti az életét a Halakkal, aztán ők is külön válnak egymástól. A Halak ugyanis túlzottan is érzelmes típus az Ikrekhez, ráadásul mindig úgy érzi, párja nem szereti őt eléggé. A kapcsolat elején az Ikrek vonzónak találja a Halak kreativitását, de nagyjából itt meg is feneklik ez a házasság. Mindketten kettős jegyek, hol egyik, hol a másik arcukat mutatják, egyikőjük sem kellően határozott és elkötelezett, hogy a szerelem ne inogjon. Viszonylag gyorsan belátják, a boldogságot nem egymás mellett találják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák a Bakkal köt házasságot

A Rák boldogan köt házasságot a Bakkal, aztán később legalább ennyire szomorúan válik el tőle. Nagy szerelemmel indul a párkapcsolat, a kémia ellenállhatatlan erővel működik közöttük. Amint szertefoszlik a rózsaszínű köd, a Bak túlzottan is földhözragadtnak, pragmatikusnak, hűvösnek tűnik a Rák számára. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy a házasság működhessen, hiszen a Bak sokat dolgozik a családért, de az izzó érzelmeket nem tudják többé felébreszteni. A válást ők sem kerülik el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: