Lesik minden kívánságod, az ágyban pedig remekelnek. Mindenki ilyen forró szerelemre vágyik!

SKORPIÓ

Kiváló érzéke van ahhoz, hogy bárkit könnyű szerrel becserkésszen. Hódítási technikája egyszerű: roppant kedves, tisztelettudó, gondoskodó és biztonságérzetet kelt a kiszemeltben. A kapcsolat eleje olyan, mint egy megtestesült álom, azonban a másik félnek fent kell tartania a Skorpió érdeklődését, különben hamar tovább áll, vagy éppen félrelépés lesz a vége. Ha meg tudod magadnak fogni őt, akkor tökéletes társra lelhetsz, akivel csodálatos közös jövőt építhettek, amennyiben valahol kisiklik ez a kapcsolat, már soha nem lesz a régi, hiszen a jegy szülötte már nem tud úgy gondoskodni rólad, mint előtte. Ne tegyétek tele tüskékkel a közös életetek, ugyanis hegek maradhatnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-05-20

RÁK

Mivel ő a legérzékenyebb és leglelkisebb jegy, így nem is volt kérdés, hogy felkerül erre a listára, hiszen annyi érzelem van benne, ami a többi állatövi jegyben talán soha nem is lesz. Ha valakit szeret, azért minden követ megmozgat, képes a végletekig elmenni, ha pedig bármi nemű probléma merülne fel a kapcsolatában, akkor megjavítja azt, ugyanis nem híve annak, hogy eldobjon valamit, ami örömet okoz számára. Soha nem csalná meg a társát, megbecsüli a másik felet és igyekszik a legjobb szerető lenni. Az ágyban is figyel partnere igényeire, talán jobban, mint a sajátjára.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: