A szerelem csodás dolog, ám nem mindenki tudja értékelni a dolgot. Most eláruljuk, kik azok, akik abszolút nem valók egy kapcsolatba, mert csak rosszul jársz velük. 

Mérleg

Bár úgy tűnik, hogy egy megbízható és kedves társat sikerült találnod, csúnyán ráfázol majd. Persze vannak kivételek, de a Mérlegek alapvetően nem a megbízhatóság emberei. Nagyon makacsok, ragaszkodnak a személyes térhez és időhöz, így csak sértődés van abból, ha mondjuk követeled a magadra szánt időt. Mellette picit úgy érezheted magad, mintha állandóan meg kellene felelned.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-16

Bika

Bár úgy tűnik, hogy a legjobb szerelmes csillagjegy és erről több cikk is született már, neki is vannak rossz tulajdonságai, hóbortjai. Nem igazán a hűség mintapéldája, szeret kalandozni, és ezek nem igazán férnek bele egy párkapcsolatba. Ha mégis ilyen lennél, vele abszolút meg tudod beszélni ezt, mert nyitott és bátor személyiség. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: