Egy háziállat felelősség. Rendszeres gondoskodást, anyagi ráfordítást igényelnek a kisállatok. Nem mindegyiknek vannak nagy igényei, de érzelmi életre vágyó szőrös társat csak akkor válassz, ha meg tudod neki adni, amire szüksége van.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel állhat pénz a házhoz és ez kifejezett megnyugvással, s egyszersmind örömmel töltheti el. Minden esetre, azért ne csapjon mindjárt a fenekére a kapott összeg egészének, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy hamarosan még jól fog jönni!

A békét és harmóniát szereted az életben, így az otthonodban is. Mindenképp olyan állatot válassz, aki nyugodt társad lesz a mindennapokban. Egy barátságosabb, nyugodt fajtájú cica, de egy szépséges kaméleon is passzol hozzád.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Érzelmes vagy és misztikus, egy különleges háziállat pontosan illik a személyiségedhez. A tarantula vagy egy skorpió felvillanyoz, főleg, ha mesélned kell róla egy társaságban. A szörnyülködéssel vegyes csodálat szórakoztatni fog.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: