Egy háziállat felelősség. Rendszeres gondoskodást, anyagi ráfordítást igényelnek a kisállatok. Nem mindegyiknek vannak nagy igényei, de érzelmi életre vágyó szőrös társat csak akkor válassz, ha meg tudod neki adni, amire szüksége van.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-22 - Bár egyrészrõl, nagyon izgalmas dolgok történhetnek szerelmi téren ma...

A békét és harmóniát szereted az életben, így az otthonodban is. Mindenképp olyan állatot válassz, aki nyugodt társad lesz a mindennapokban. Egy barátságosabb, nyugodt fajtájú cica, de egy szépséges kaméleon is passzol hozzád.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Érzelmes vagy és misztikus, egy különleges háziállat pontosan illik a személyiségedhez. A tarantula vagy egy skorpió felvillanyoz, főleg, ha mesélned kell róla egy társaságban. A szörnyülködéssel vegyes csodálat szórakoztatni fog.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: