A Kos

Kedves Kos! Még nézni is rémes, hogy időnként mennyire szétszórt és rendetlen vagy. Szedd össze magad, csinálj végre rendet az életedben, magad körül, nem mellesleg válogasd meg kikkel tartod a kapcsolatot, kivel barátkozol. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

A Bika

Kedves Bika! Ideje lenne a régi sebek nyalogatása helyett végre túllépned a múlton. Ne légy már ennyire önfejű és makacs. Mindenki belefáradt körülötted a vitákba, mert folyamatosan azt bizonygatod, hogy csak neked lehet igazad. Kérlek, vedd észre, hogy ez egyáltalán nincs így.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-05 - Míg a mai nap kifejezetten kedvezhet egy hirtelen jött, spontán....

Az Ikrek

Kedves Ikrek! Mi a probléma veled már megint? Mi okozza a folytonos zavarodottságodat? És ha ez önmagában még nem lenne elég, rossz hír nemcsak neked, de a környezetednek is, hogy a hangulatváltozásoddal a többieket is jócskán összezavarod. Össze kellene szedned magadat végre, nem igaz?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

A Rák

Kedves Rák! Vedd észre, mennyire unalmas és fárasztó a bizonytalanságod, az elképesztő érzékenységed. Valójában a sok panaszkodással egy idő után csak azt éred el, hogy már senkit sem érdekelnek a problémáid. Be kellene látnod, itt az ideje, hogy határozottabban állj ki magadért, nem mellesleg jóval kevesebbet keseregj.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: