Oroszlán

Élénk fantáziájuk van a saját temetésükről. Nagyon kíváncsiak arra, hogy ki jelenne meg, ki az, aki a könnyeit nyelné, ki az, aki szívhez szóló beszédet tartana és ki az, aki teljesen össze lenne törve, hogy már nincsenek többé. Csak azért teszik ezt, hogy fontosnak érezhessék magukat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A legártatlanabb emberek a világon, ha nappalról van szó. Ám amikor leszáll az éj és elkezdenek gondolkodni, akkor nagyon érdekes dolgokon jár az eszük. Olyan szexuális együttlétekről fantáziálnak, ami még számukra is meglepő, és amiről sosem beszélnének senkinek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a tulajdonságaink bosszanthatják a legjobban a környezetünket a horoszkópunk szerint

Mérleg

Ha valaki megnézné a YouTube, Wiki és Netflix előzményeiket, akkor biztos a fejéhez kapna. Nagyon furcsa dolgokat képesek megnézni és néha még ők sem tudják, hogy miért szeretnek ilyen hátborzongató dolgokat követni. Éppen ezért teszik ezt általában a csöndes esti órákban.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Mindig felbukkan valamilyen beteg gondolat a fejükben, teljesen akaratlanul. Mint például az, hogy egy kisállatban vagy gyermekben véletlenül nagy kárt tesznek és az milyen szörnyű volna. Egyből feláll a hátukon a szőr a gondolatra. Természetesen szándékosan soha nem tennének semmit, mégis ilyen képek villannak be náluk időről-időre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: