Van, akinek idő kell hozzá, míg mások az első pillanatban képesek szerelembe esni. Akárhogyan is van, ez a négy csillagjegy határozottan a második táborba tartozik.

A csillagjegyed alapján rengeteg érdekességet kideríthetsz magadról, kezdve a Disney-lelkitársadtól egészen a hozzád passzoló fehérneműig. Így nem csoda, hogy a szerelemben is sokat elárul rólad az, hogy pontosan mikor születtél. Míg egyesekben csak hosszas ismerkedés után alakulnak ki mély érzések, addig akadnak olyanok is, akik már egyetlen óra után fülig szerelmesnek érzik magukat. Ők azok, akik kijelentik a legjobb barátnőjüknek, hogy most aztán jó darabig nem akarnak randizni. Azután ők azok, akik ezt hirtelen el is felejtik, ha megismerkednek egy helyes pasival.

Így szakíthatsz a legkíméletesebben a csillagjegyed szerint!

Sőt, ők azok, akik hisznek a szerelemben, méghozzá első látásra. Érthető, hiszen megtapasztalták már, milyen az, amikor ismeretlenül erős vonzalmat éreznek valaki iránt, és nem találnak rá magyarázatot. A horoszkópodból még arra is lehet következtetni, te melyik csoportba tartozol: ez a négy csillagjegy ugyanis nagyon könnyen lesz szerelmes!

Kos

A Kos nemcsak a horoszkópok sorrendjében az első, hanem a romantikában is. Mivel kissé türelmetlen vagy, nem töltesz túl sok időt a szerelembeesés fázisában – a mottód, hogy most vagy soha. Ha megtetszik valaki, teljesen rá fókuszálsz, és mindent megpróbálsz bevetni, hogy végül egymás karjaiban kössetek ki. Innentől nincs is megállás, hiszen addig nem adod fel, amíg nem teljesül a vágyad! Sajnos, ami egyszer előny, az máskor hátrány; mivel nincs időd kiismerni a másik felet, így nem egy csalódáson kellett már túltenned magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Amikor megtetszik valaki, a gondolataid máris messzire szárnyalnak. Még nem is beszéltél a sráccal, de képzeletben már látod is a közös lakásotokat, az esküvőt, sőt, még a vezetéknevét is hozzápróbáltad a sajátodhoz. Bármivel meg tudod győzni az embereket, így saját magaddal is könnyen elhiteted, hogy azonnal szerelmes vagy. Ehhez pedig nincs is szükséged túl sok mindenre: sokszor egy érzéki tekintet vagy egy ellenállhatatlan mosoly is elég neked a gyengéd érzésekhez. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: