Oroszlán

Ebben a csillagjegyben csak úgy dúl az önbizalom! Épp ezért fordul elő veled, hogy sokszor első benyomás alapján biztos vagy abban, hogy a találkozásotok egy boldog kapcsolat kezdete. Csak az igazán magabiztos emberek képesek felismerni a köteléket első pillantásra – és nálad magabiztosságból biztosan nincs hiány. Nagyon szenvedélyes vagy, így amikor valakivel jó beszélgetésbe keveredsz, könnyen elragadnak az érzések. A benned lakozó dominanciával aztán könnyen meg tudod nyerni a srácot, csak figyelned kell arra, hogy ne uralkodj felette.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Amikor felveszed a szemkontaktust egy ismeretlen sráccal, nagyon kíváncsi leszel arra, vajon ki is az a személy. Mivel kifejezetten bátor vagy, ezt általában ki is deríted; ha pedig tetszik, amit látsz, meg is szerzed magadnak. Nagyon szenvedélyes vagy, imádod az Audrey Hepburn-féle esőben csókolózos pillanatokat, így nem csoda, hogy első látásra képes vagy szerelembe esni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az a dolog, ami megakadályoz, hogy elérd a céljaidat, a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: