Tudod, mi a párod szeretetnyelve? Hogyan fejezi ki irántad a szeretetét? És milyen jelekből tudhatja, hogy te is szereted őt? A párkapcsolatok többségében a legnagyobb probléma éppen ez, hogy a társak nem értik egymás szeretetnyelvét. Félreértéseket, fölösleges veszekedéseket spórolhatsz meg, ha tisztában vagy párod igényével, azzal, amit adni tud neked. Persze, a sajátodat se felejtsd el tudatni vele. A horoszkópból kiderül, hogyan szeretnek a csillagjegyek, mi a szeretetnyelvük. Használd, érdemes.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos határozott, egyenes és nyílt jellem. Nem szereti a félrebeszélést, a tiszta és érthető kommunikációt viszont annál inkább. Szóval, ha tudni szeretnéd, mennyire van fontos neki, semmi mást nem kell tenned, mint megkérdezni tőle. Szavakból ért, de hallani is szereti, hogy szereted. Mondd el neki minél többször, hiszen a szavak az ő szeretetnyelve.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Szerdai Horoszkóp 2020-08-05

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika a legérzékibb csillagjegy. Az is igaz persze, hogy legalább ennyire makacs és önfejű típus. Mégis nagyon szeretetre méltó, hűséges és megbízható jellem. Az érintések mindennél többet jelentenek a számára. Ő biztosan az érzéki simogatással mutatja ki, mennyire szeret téged. Öleld meg őt minél többször, és meglátod, a keményfejű Bika kezes báránnyá változik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

A mai napon meglehetõsen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsõként ellenõrizze a tudomására jutottak tényszerûségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielõtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielõbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a szavak embere. Semmi másból nem ért, mint a logikus, tiszta és következetes kommunikációból. Kertelés nélkül kimondja, amit gondol, az érzéseit is képes szavakba foglalni. Ajándékozni is nagyon szeret, ezért a kedves szavak mellett kisebb-nagyobb ajándékokkal mutatja ki, mennyire értékeli, hogy veled lehet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Önt egy igen erõs és intuitív kötelék fûzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre õket, vagy egyszerûen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák a legérzelmesebb csillagjegy. A szeretet számára különleges jelentést hordoz. Gondoskodó, segítőkész, minden áldozatot vállal a családjáért, a szeretteiért. Az ő szeretetnyelve nem is lehet más, mint a minőségi idő. Azokkal a percekkel teszed őt a legboldogabbá, amit vele töltesz. Gyerekekkel vagy csak kettesben, az együtt töltött idő aranyat ér mindkettőtöknek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Ma meglehetõsen nehéz lehet a hétköznapi dolgaira koncentrálnia, kedves Rák, ugyanis elméje valahogy sehogy sem hajlandó önnel együttmûködni, mivel állandóan csak emelkedettebb, fontosabb dolgok kötik le figyelmét, gondolatait. Ha nehezebben is alakulna emiatt a nap, ne erõltesse, ami nem megy! Igazából az lenne a nagyobb baj, ha sosem kötnék le ilyesfajta gondolatok, még, ha néha kavarodást is okoznak életében...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: