Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán igazi egyéniség. Ő a nagybetűs alfa-hím és persze az igazi alfa-nő. Párkapcsolatában nagylelkű és imádni való tud lenni. Az intimitás különösen fontos a számára, ezért a szeretetét is ezen keresztül mutatja ki. Az ölelés, az érintés, a sz.x különleges jelentőséggel bír nála. Amikor nem bújsz vele ágyba, nagyon elkeseredik, mert úgy érezheti, nem szereted őt többé, vagy ő már nem elég jó neked. Ezért is öleld meg őt minél többször és minél több érzelemmel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz szorgalmas és megbízható csillagjegy. Fáradhatatlanul és bámulatosan alaposan végzi a feladatait. Talán nem is meglepő, hogy az ő szeretetnyelve is éppen ez, hogy önzetlenül ad, és mindent megtesz érted. Ő a tetteivel mutatja ki, mennyire szeret téged. Éppen ez az, amit persze sokan félreértenek. Pedig amikor a kedvenc kajáddal vár vacsorára, biztos lehetsz benne, a szívét is belefőzte.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez veszélyezteti a leginkább az egészségedet – A csillagjegyed szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg valójában anyagias típus. A párkapcsolat is különleges jelentőséggel bír az életében. Nagyon tud szeretni, és ragaszkodik is hozzád. Annak ellenére, hogy a szép szavakért neki sem kell a szomszédba menni, az ajándékokhoz is nagyon ért. Az Ikrekhez hasonlóan ajándékokkal mutatja ki az érzéseit, és persze ő is szívesen veszi, amikor hasonló meglepetéseket szerzel neki.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió érzelmes és érzéki. Az is biztos, hogy amikor igazán szerelmes, a lehető legtöbb időt szeretné veled tölteni. Ha teheti, a nappalokon túl az éjszakákat is melletted tölti, hiszen számára még az alvás is minőségi időnek számít. Csak ritkán mondja ki, hogy szeret, de amikor összebújsz vele, és amikor veled lehet, annál jobban fogja veled éreztetni a szeretetét. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: