Kos – Nem félsz megtenni az első lépést

Kos csillagjegyűként azon szerencsések közé tartozol, akiknek viszonylag nagy az önbizalmuk. Szerencsére ezt nem szabad rossz értelemben venni, ez nem jelenti azt, hogy nagyképű lennél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igazán lelkes és szenvedélyes típus vagy, aki mindig megszerzi azt, ami kell neki. Amiben nagyon jó vagy: másoktól eltérően soha nem félsz megtenni az első lépést.

Szerdai Horoszkóp 2022-06-15

Jól tudod, hogy egyszer élünk – ez az alapelved. Míg mások ezt képtelenek megérteni, te képes vagy arra, hogy a jelennek élj.

Igazán romantikus lélek vagy, hamar leveszed a másik embert a lábáról.

Bika – Az érintésben rejlik a varázserőd

Ha Bika a csillagjegyed, akkor gyakorlatias személyiség jellemez. Rendkívül türelmes vagy másokkal szemben és minden egyes tettedért vállalod a következményeket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bár a szavakkal viszonylag nehezen bánsz, nem megy könnyen, hogy verbálisan kifejezd az érzéseidet, ezért szavak helyett inkább az érintés által kommunikálsz. Ha szeretsz valakit, örülsz, ha az illetőt a közeledben tudhatod.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-11 - Ne legyen túlontúl komoly és rugalmatlan, ha...

Vágysz arra, hogy megöleld a szeretteidet, a barátaidat is gyakran megérinted beszélgetés közben. Ez a szeretetnyelved és nagyon jó vagy ebben!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: