Mérleg – Te vagy a legjobb hallgatóság

Az embernek mindig szüksége van egy olyan barátra, aki mindig minden helyzetben meghallgatja őt. Te pont ilyen vagy! Mérleg csillagjegyűként rendre kiállsz az igazad mellett és másokat is képes vagy megvédeni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig támogatod a barátaidat és ha kell, megvigasztalod őket. Talán te magad sem tudod, mennyire jó barát vagy!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-07 - Ma olyannyira elfoglalt lehet, hogy azt sem tudja...

Sokszor nem tanácsra van szüksége az embernek, hanem egy olyan személyre, aki csupán ül és meghallgat.

Ezt a képességedet tökélyre fejlesztetted, legjobb barátnőid emiatt rendre hozzád fordulnak, ha bármilyen bánatuk van és szeretnék kibeszélni magukból.

Skorpió – A humorérzéked kiváló

Skorpió csillagjegyűként rendkívül bátor, őszinte és meggyőző személyiség vagy. Azt azonban ritkán emelik ki jó tulajdonságodként, hogy mennyire jó a humorérzéked! Pedig így van, hidd el!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igazán egyedi személyiséggel rendelkezel, szeretnek veled lenni a barátaid, és bár kissé szarkasztikus a humorod, a hozzád közel álló emberek értik a poénjaidat és rendre élvezik, nagyot nevetnek rajta.

Csütörtöki Horoszkóp 2023-08-10

Ha egy ismerősödnek rossz napja van, ne csodálkozz rajta, ha téged hív fel, hogy üljetek be valahova iszogatni, ugyanis a társaságodban biztosan felvidul.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: