Ikrek – Mindenhez van tehetséged

Amennyiben Ikrek a csillagjegyed, akkor biztosan tudod magadról, hogy jól kommunikálsz másokkal, tele vagy kalandvággyal és kíváncsisággal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai napon igencsak nehéz lehet kikászálódnia az ágyból, ami ennek megfelelõen, szinte egész nap vonzani is fogja majd magához. Persze, elõfordulhat, hogy a világ ma meglenne ön nélkül is, mégis, most azt sugalmazzák a csillagok, hogy, fáradsága és átmeneti használhatatlansága ellenére is, mindenképpen érdemes részt vennie a dolgokban ma, kedves Ikrek. Annál is inkább így van ez, mivel ön mindig is egy fontos szereplõ volt sokak életében, akik számítanak önre. Vegyen hát erõt magán és ne okozzon csalódást nekik! Ha túléli a mai napot, a holnap már sokkal könnyebb lesz.

Soha nem unatkozol, egyszerűen soha nincs egy szabad perced, mert mindig kitalálsz valami izgalmas hobbit, tennivalót.

Azt azonban lehet, hogy te magad sem tudod, mennyire sokoldalú vagy! Azon szerencsések közé tartozol, akiknek szinte mindenhez van tehetsége.

Fogj bármibe, hamar kiderül, hogy abban is ügyes vagy. Legyen szó fotózásról, festésről vagy főzésről, csak egy kis gyakorlás szükséges hozzá és mesterfokon tudod űzni ezeket.

Rák – A víz az éltető erőd

A Rákok igazán érzelmesek, hűségesek és tele vannak empátiával mások iránt. Bizonyára mindezt már te is megtapasztaltad önmagadon, hiszen túlzott érzelmeidnek köszönhetően az egész életed egy hatalmas hullámvasút.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Szorgalma ma mindenképpen falat bonthat, kedves Rák, hiszen manapság ritka, hogy valaki olyannyira lelkiismeretesen helytálljon, mint ön, s ez most másoknak is feltûnhet majd. Akármennyire is lépten-nyomon bókokba ütközik, ne engedje, hogy a fejébe szálljon a dicsõség, inkább csak nyugtázza kedvesen az önrõl szóló pozitív nyilatkozatokat és tegye tovább a dolgát. Az igazi jutalom a nap végén, otthonában várja majd, ahol meghitt környezetben pihenhet, új erõt merítve a holnap kihívásaihoz!

Megélted már azt az érzést, amikor a felhők felett jártál pár méterrel, de voltál már a padlón, sőt attól sokkal mélyebben is… Van azonban valami, amit lehet, hogy te sem tudsz önmagadról, ezeket a nehéz időszakokat képes vagy átvészelni, ha a vízhez fordulsz.

Igazi terápia számodra a víz, legyen szó egy tengerparti kikapcsolódásról vagy egy egyszerű strandolásról, úszásról, ez az éltető erőd.

Amint víz közelébe kerülsz, kizárod a külvilágot és újra képes vagy feltöltődni energiával.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: