Mérleg – Te vagy a legjobb hallgatóság

Az embernek mindig szüksége van egy olyan barátra, aki mindig minden helyzetben meghallgatja őt. Te pont ilyen vagy! Mérleg csillagjegyűként rendre kiállsz az igazad mellett és másokat is képes vagy megvédeni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A sok munka és kevés szórakozás, fásulttá és elcsigázottá tehet bárkit, kedves Mérleg, így ne hagyja, hogy a folyamatos tenni akarása és jóra való törekvése folyamatosan mások szolgálatának bûvkörébe tartsa. Csillagjegyéhez híven, törekedjen inkább a folyamatosságra és harmóniára az életében, hogy visszatalálhasson ama egyensúlyhoz, amikor még a munka és a kikapcsolódás nagyjából egyforma idõmennyiségben oszlott el mindennapjaiban. Legyen bölcs és meglesz a jutalma!

Mindig támogatod a barátaidat és ha kell, megvigasztalod őket. Talán te magad sem tudod, mennyire jó barát vagy!

Napi Karmahoroszkóp április 25. szombat – Tartasz a céljaid felé és te magad is meg leszel lepődve...

Sokszor nem tanácsra van szüksége az embernek, hanem egy olyan személyre, aki csupán ül és meghallgat.

Ezt a képességedet tökélyre fejlesztetted, legjobb barátnőid emiatt rendre hozzád fordulnak, ha bármilyen bánatuk van és szeretnék kibeszélni magukból.

Skorpió – A humorérzéked kiváló

Skorpió csillagjegyűként rendkívül bátor, őszinte és meggyőző személyiség vagy. Azt azonban ritkán emelik ki jó tulajdonságodként, hogy mennyire jó a humorérzéked! Pedig így van, hidd el!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Igazán egyedi személyiséggel rendelkezel, szeretnek veled lenni a barátaid, és bár kissé szarkasztikus a humorod, a hozzád közel álló emberek értik a poénjaidat és rendre élvezik, nagyot nevetnek rajta.

Napi horoszkóp február 5. szerda – Ami a mai nap vár rád, azt egy jó ideig nem feleded!

Ha egy ismerősödnek rossz napja van, ne csodálkozz rajta, ha téged hív fel, hogy üljetek be valahova iszogatni, ugyanis a társaságodban biztosan felvidul.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: