Mint ahogy a párkapcsolathoz is különbözőképpen viszonyulnak a csillagjegyek, a barátságnál sincs ez másként.

12. A Szűz

Nem csekély kihívást jelent a barátjának lenni, hiszen határozott véleménnyel bír, lobbanékony természet, kritikáját pedig nem rejti véka alá. Mindemellett maximalista, barátaitól is elvárja, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. S bár nincs szándékában senkit sem megbántani, a kijelentései ostorcsapásként hathatnak a többiekre. Hűséges típus, de még sincs sok baráttal körbevéve. Barátjaként nem árt, ha leperegnek rólad a bírálatai, mert valójában nincs bántó szándék benne.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. A Bak

Többre értékeli a párkapcsolatot a barátságnál. S bár idővel rájön, hogy egyik sem zárja ki a másikat, ez néhány barátsága esetében már túl késő. Amíg egyedülálló, addig remek társaságnak bizonyul, mindig tele van őrült és kreatív ötletekkel a szabadidő minél szórakoztatóbb eltöltését illetően, ám amint komolyabbra fordul párjával a kapcsolata, úgy kezdi elhanyagolni a barátait.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma mindenképpen koncentráljon arra, hogy minél jobban szervezze napját, különben csak nagyon nehezen tud majd eleget tenni az elvárásoknak. A jó szervezés nem csak hatékonyabbá teszi az embert, hanem abban is sokat segít, hogy kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. A Kos

Lobbanékony természet, így nem hezitál, ha valakit rendre kell utasítania. Miután túlságosan is saját magával van elfoglalva, így nem igazán vesz tudomást a barátai érzéseiről, szükségleteiről. Nem szándékosan teszi, egyszerűen ilyen a természete. Nem igazán hűséges típus, időről időre változnak az érdekei, s ennek megfelelően a baráti köre is. Az őszinteséget ugyanakkor minél többre becsüli, s ha a bolondját járatod vele, már ki is húzott a barátok listájáról.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: