A csillagjegyed sokat elárul a személyiségedről, amit ha megfelelően használsz, hihetetlenül az előnyödre válhat! Most eláruljuk, milyen talizmán hoz neked szerencsét a horoszkópod szerint. Ha megtaláltad a számodra megfelelő talizmánt, tedd a táskádba vagy az éjjeli szekrényedre: a lényeg, hogy naponta lásd, és a közeledben legyen. Sok szerencsét kívánunk!

Oroszlán

Válassz bármilyen arany vagy sárganarancs színű talizmánt, például citrint vagy tigrisszemet! Ezek a kövek gyógyító hatással bírnak rád nézve, és a szellemi erődet is serkentik. Minden tekintetben kiegyensúlyozottá tesznek, segítenek kihozni a benned rejlő pozitív tulajdonságokat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-03-23

Bika

A csillogó sötétkék zafír a te köved! Ez nem csak az egészségi állapotodat javítja, de a memóriát is, emellett pedig elűzi a melankolikus, szomorkás hangulatot, és rokonszenvesebbé tesz a környezeted számára. A türkiz is hihetetlenül hasznos, ezzel a veszekedéseket kerülheted el, és segít kifejezni a stílusodat. Szerezz be egyet mindenképpen!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Számodra a legjobb talizmán a vörös jáspis, ami segít kialakítani a harmóniádat, és csökkenti a hirtelen haragodat. A rosszullétek ellen is kifejezetten hatásos, ráadásul a Kos jegyűeknek ez igazi szerencse kő. Ha mindig magadnál tartod, a szerelemben is segít elérned a boldogságot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A zöld színű kövek a belső szerveid működésében segítenek, míg a rózsaszínek (pl. rózsaszín kvarc, lila ametiszt) közelebb hozzák az embereket. Enyhítik az agressziódat, és kiegyensúlyozottabbá tesznek. Stresszes napokon kifejezetten hasznos, tartsd az irodai asztalodon!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: