Ikrek

A zöld színű kövek, például a smaragd aktívabbá és kreatívabbá tesznek, így segítenek abban, hogy alkalmazkodóbb, rugalmasabb legyél. Erős, határozott és kiegyensúlyozott leszel tőle, és az anyagiakban is szerencsét hoz. Ez jó hír, ugye?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Ma meglehetõsen kettõs érzelmek dolgozhatnak önben, kedves Ikrek. Azoktól, akik most körülveszik, sok szeretetet és törõdést kaphat, ami nagyon jó érzés, ugyanakkor megeshet, hogy hiányzik is valaki önnek, ami miatt néha önre tör a szomorúság. Ha nagyon elkapja ez az érzés, ne habozzon, hívja fel és beszélgessenek egy kicsit, meglátja, jót fog tenni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Mindenféle ásvány (pl. hegyikristály) jó hatással van rád, széppé tesz, elűzi a gyomor problémákat, segít megtalálni a lelki harmóniádat. Kevésbé leszel kritikus, aminek következtében jó pár veszekedéstől is elbúcsúzhatsz! Nem rossz, ugye?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

A mai napon, a hatalmába kerítheti a lustaság, kedves Szûz, ami érthetõ is, hiszen sokszor, igen keményen dolgozik, még, ha másoknak ez nem is tûnik fel mindig. Engedjen a csábításnak és mihelyt a körülmények engedik, adja át magát egy kicsit a nyugalomnak és a pihenésnek, hisz megérdemli!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban. Ők nem igazán tudnak érvényesülni a másikkal szemben

Nyilas

sötétlila ametiszt, a türkiz és a sárga topáz is segít csökkenteni a magas vérnyomást, elűzi a betegségeket, és a májat is erősítik. Kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tesznek az élet minden területén.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Elõfordulhat, hogy ma inkább maradna bent, minthogy sok idõt töltsön kint a nagyvilágban, annak ellenére, hogy alapvetõen szereti a nyüzsgést, s új dolgokat felfedezni, megismerni. Néha kell ilyen nap is, kedves Nyilas, ha tehát teheti, engedjen a csábításnak és élvezze minél tovább az édes semmittevést otthona biztonságot nyújtó falai közt.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A gyöngyök az érzelmi egyensúlyod kialakításában hasznosak, ugyanakkor aktívabbá is tesznek. A holdkő viszont a szerelmi ügyekben lehet hasznodra, és a döntéshelyzetekben is segít, ráadásul motiváltabbá tesz! Ez nem csak a karrieredben, de a mindennapokban is fantasztikus.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Ma kissé rosszul ébredhet, ami rányomhatja bélyegét az egész napjára, hacsak, nem sikerül valahogy tudatosan feldobnia magát. Hallgasson valami jó zenét, esetleg, vegyen magához valami finomat, vagy üljön le egy jó kávé melletti beszélgetésre egy barátjával. Meglátja majd, egészen újjá fog születni!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: