Skorpió

A hematit, türkiz vagy sárga topáz a neked való, mert elűzik a folyamatos aggódást. Emellett erősítik a szeretetet és tiszteletet, így a boldog párkapcsolathoz elengedhetetlenek. Ugye, beszerzel egyet?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A hegyikristály, füstkvarc, gyémánt nagyon hasznosak számodra, mert növelik az ambícióidat, ellenben elűzik az aggodalmakat. Kitisztítják az elmédet, és meggyőzőbbé tesznek. Arról nem is beszélve, hogy az alvásod minősége is jobb lesz, ráadásul a depressziót is elűzik!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

lazurit hatalmas energiát ad, serkenti a szellemi tevékenységedet és a memóriát is hatékonyan fejleszti. Hatására sokkal kreatívabb leszel és fogékonyabb az újdonságokra! Nagyban segít abban is, hogy kifejezd önmagadat és a stílusodat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Az ametiszt, türkiz és korall is könnyedén lenyugtat, de serkenti az agymunkát. A harmónia megtalálásában, önbizalom fejlesztésében kifejezetten hatásosak! Mindig legyen nálad, és hidd el, észlelni fogod a pozitív hatásokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Halak, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: