Időnként mindenkinek lehetnek kétségei önmagával szemben, de vannak olyanok, akik másoknál is többet gyötrődnek, mert úgy érzik, nem érdemlik meg a jó dolgokat, alacsony az önbizalmuk, túlzottan kritikusak önmagukkal szemben. Azt gondolják, mások jobbak, mint ők. Ráadásul ez állítólag függ attól, hogy mikor születtünk: ez a 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával az összes közül.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Talán a Mérlegek számára a legnehezebb, hogy elfogadják a sikereiket és a helyén kezeljék a dicséreteket. Ők azok, akiknek ha szóvá teszik, hogy valamit nagyon jól megcsináltak, megköszönik, majd hozzáteszik, hogy igazából nem is az ő érdemük, ők alig tettek valamit. Nemigen hisznek önmagukban, a kreativitásukban vagy a tehetségükben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei előszeretettel tűznek ki maguk elé olyan terveket és célokat, amiket szinte képtelenség teljesíteni. S amikor valóban nem sikerül, akkor saját magukat okolják a sikertelenség miatt és nem látják, hogy eleve lehetetlen dolgot akartak elérni. Ez akár egy ördögi kör is lehet, ami folyamatos sikertelenségérzésben tarthatja őket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: