Mérleg

A Mérlegek jellemzően szép külsővel rendelkeznek, a legtöbb esetben elég egy mosoly ahhoz, hogy bárkit, de tényleg bárkit levegyenek a lábáról. Emellett még nagyon romantikusak is, vagyis ha valakit kinéznek maguknak, az valószínűleg előbb-utóbb beadja a derekát. Viccesek, csábítóak, vonzóak, romantikusak – a flörtölésre születtek, egyszerűen tökéletesek benne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Kissé szégyenlősek, érzékenyek, romantikusak – mégis kacérok. Hogyan? Éppen ebben a visszahúzódó, kicsit szinte láthatatlan viselkedésükben rejlik a flrötölésük titka: az ártatlanságuk vonzza a másik nemet. De ahogy egy kicsit kinyálnak, már mások is megpillanthatják a kacér oldalukat – a titokzatosságuk a legnagyobb fegyverük.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-09-07

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: