Mindannyiunknak vannak jobb és rosszabb napjai. Érzelmi állapotunkat rengeteg dolog befolyásolhatja, és hacsak nem vagyunk buddhista szerzetesek, ki is fogunk billeni az egyensúlyból néhanapján, bármennyire is törekszünk az ellenkezőjére. Az, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk, jellemvonásainkra is hatással lehet az asztrológia szerint – vannak olyan jegyek, amelyek sokkal ingatagabbak érzelmileg, és sokat segíthet, ha ezt tudjuk róluk, hiszen általában nem szándékosan reagálnak olyan váratlanul.

Rák

A Rák csillagjegy szülötteire nagy hatással van a Hold, emiatt az érzelmeiket is erősen befolyásolhatja az, hogy épp melyik holdfázis az uralkodó. Mivel vízjegyűek, egyetlen apró kavics is hosszas fodrozódást okozhat érzelmük tengerében. Lehet, hogy a reggelinél még nevetnek és jókedvűek, egy minimális provokáció hatására azonban ebédkor már duzzoghatnak és a könnyeikkel küzködhetnek. Habár ez az ingadozás másokat idegesíthet, a Rákok nem szándékosan csinálják – egyszerűen azért ilyenek, mert hajlamosak mélyebben megélni az érzelmeket, mint mások. Az egyedüllét sokat segíthet nekik abban, hogy újra harmóniába kerüljenek önmagukkal. Emellett, mivel nagyon gondoskodótermészetűek, ha velük szemben is így viselkednek, az szintén segíthet nekik kiegyensúlyozottabbá válni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérleg csillagjegy jól szimbolizálja, hogy szülöttei számára mennyire fontos az egyensúly. Nagyon könnyű őket kibillenteni, és olykor hatalmas erőfeszítés és önuralom kell ahhoz, hogy meg tudják őrizni a harmóniát a lelkükben. Néha hajlamosak szándékosan felborítani az egyensúlyt az életükben, hogy elérjenek egy bizonyos célt – például széthajszolják magukat a munkában a fizetésemelésért vagy az előléptetésért. Ez érzelmi világukat nagyon megrendítheti, és ilyenkor hagyni kell időt, hogy visszarázódjanak a normál kerékvágásba. Egyébként ez általában megy nekik maguktól is, sőt, néha jobb is, ha rájuk hagyjuk a dolgot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: