A jó kolléga bátorítja, támogatja a társait, könnyű vele együtt dolgozni, nem kritizál feleslegesen, és empátiával fordul a munkatársai felé. Ilyen álomkollégát persze nehezen lehet találni, de azért vannak olyan csillagjegyek, akik megközelítik az eszményképet. A következő öt csillagjegyből remek kolléga lesz a munkahelyen.

Vízöntő

Egy Vízöntő kreativitása annyira szárnyal, hogy magával ragadja a kollégákat is. Jól együtt tud működni a munkatársaival, ezért örülhetsz, ha a csapatodba egy Vízöntő kerül, mert biztos lehetsz benne, hogy gördülékenyen megy majd vele a munka.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-15

Bak

A Bak számára a munka nem csupán munka, hanem maga az élet. Imád dolgozni, ha megtalálja azt a szakmát, amit magáénak érez. Ezért, ha van egy Bak kollégád, akkor egy saját motivációs trénert is kapsz a személyében, aki a hatékonyságával és elkötelezettségével húzza magával a csapatot. Az irigységet nem igazán ismeri, ezért tőle önzetlen segítségre és támogatásra is számíthatsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: