Halak

A Halak ábrándos művészlelkek, akik sokkal inkább jeleskednek az érzelmi világban, mint a realitás talaján. Az ajándékozást nagyra becsülik, és ők szívüket-lelküket beleteszik a meglepetésekbe, ugyanis jellemző módon saját készítésű ajándékokkal rukkolnak elő. Ez nagyon jól esik neked, ha az ajándékozás a szeretetnyelved, ugyanis ebben az esetben nem a tárgyak anyagi értéke számít, hanem a figyelmesség, a törődés – ezt egy saját készítésű, személyre szabott meglepetésnél semmi sem tudja jobban kifejezni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők nagyon sokoldalúan ki tudják fejezni érzéseiket és gondolataikat, ezért remekül ráéreznek, ha neked éppen az ajándékozás a szeretetnyelved. Meglehetősen önzetlenek a jegy szülöttei és nagy vágyuk, hogy valamit letegyenek az asztalra, segítéségére legyenek az embereknek. Mindez kisebb léptékben ugyan, de a párkapcsolataikban is megmutatkozik: szeretnek a szerelmük kedvére tenni. Ezt általában odaadó figyelemmel érik el, de ha igazán szerelmesek, akkor valóban nagyvonalúvá válnak és elhalmozzák a másikat kisebb-nagyobb ajándékokkal.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az egyértelmű jele annak, ha a csillagjegyek fülig szerelmesek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: