Ikrek

Az Ikrek gondolkodó alkat, aki sokat töpreng az életén. Éppen ezért nem fog valamit azért megcsinálni, mert ez a szokás, vagy mert mindenki más is azt teszi. Értékeli az élet szépségeit, és szomjazik is rájuk. Nem szeretne semmiből sem kimaradni, és ezért nehezére esik akták tologatásával tölteni az idejét. Az élete végén élmények és kapcsolatok hosszú listájára, és nem elavult használati tárgyak tömkelegére szeretne visszatekinteni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A Kos általában nyughatatlan és kalandkereső csillagjegy, aki még akkor is izgalmakba keveredik, ha nem hagyja el a várost, ahol él. Sokszor nehéz lekötni a figyelmét, és rengeteg ingerre van szüksége ahhoz, hogy ne unja el magát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-04

Oroszlán

Az Oroszlán nem az a típus, aki alábecsülné a saját képességeit, sőt rendszerint igencsak magasra céloz. Az élete tele van csodával és izgalommal, és ez legtöbbször azért van, mert nem fél az új dolgoktól. Szereti új emberekkel, élményekkel, gondolatokkal tágítani a látókörét. És persze imád jönni-menni, utazni, világot látni, ragyogni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: