3. A Vízöntő

A Vízöntő olyan partnert keres maga mellé, aki igazi egyéniség, értelmes, intelligens, nem pedig egy a sok közül. Gyűlöli a sztereotípiákat és fontos neki, hogy szexuálisan és intellektuálisan egyaránt mágnesként vonzza a párja. A közös értékrend megléte szintén olyan szempont, amiből a Vízöntő sosem engedne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. A Skorpió

Ha egyéjszakás kalandokról van szó, a Skorpió valójában nem különösebben válogat. Viszont, amikor komoly párkapcsolatra adná a fejét, valaki olyanra vágyik, aki testét és lelkét is megmozgatja. Valódi mélyen érző lelki társra vágyik, aki miközben értékeli és csodálja őt, hűséges, kitartó és egyenlő partnere is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A horoszkóp szerint ezért nem tudsz kilépni a párkapcsolatból

5. A Szűz

A Szűz akár castingot is tarthatna, ahol a tökéletes partnert keresi, annyira magasak az elvárásai. A magasra tett lécnek viszont előnyei is vannak, hiszen biztos lehet benne, hogy sosem fogja olyan valakire pazarolni az idejét, vagy olyan partnert hitegetni, akivel csak azért jön össze, mert nem talál jobbat. Sőt, ő sosem jönne össze senkivel csupán azért, hogy ne legyen egyedül.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: