Hogy hogyan befolyásolhatják a személyiségünket, a tulajdonságainkat és a viselkedésünket a csillagok, az inkább rejtély a számunkra, mintsem egyértelmű tudomány. Mégis tány, hogy valóban vannak olyan jellemzők, amik igazaknak tűnnek az egyes csillagjegy képviselőire, ezáltal is egyértelművé téve, hogy mikor születhetett az illető. Eképpen a szerelmi életünk is kódolva lehet a csillagokban - s az is, hogy ki, hogyan viselkedik a kapcsolatokban. Mutatjuk: ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket. De nem tehetnek róla, ilyen a természetük.

Bika

A jegy szülöttei közismerten makacsok és kitartóak – vagyis mondhatjuk, hogy hűséges és megbízható partnerek, de ugyanezt elvárják a párjuktól is. Addig nincs is semmi baj, amíg a Bikák úgy érzik, hogy megbízhatnak és hihetnek a partnerüknek. Ha azonban kiderül ennek az ellenkezője, igen dühösek lehetnek, és máris kialakul a szakítás gondolata a fejükben. Ha nem tudnak hinni a párjuknak, azonnal továbbállnak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-02-24

Kos

A Kosok szeretik azt csinálni, ami a legjobb a számukra. Saját magukat helyezik a középpontba, ezért gyakran előfordulhat, hogy a párkapcsolatban inkább “rákényszerülnek”, hogy a párjukat is figyelembe vegyék, ne csak önmagukat – és ezt rendszeresen terhesnek érezhetik. Úgy érezhetik, hogy a sikerük és a boldogságuk útjában áll a partnerük – és máris a szakításon gondolkoznak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei rendszeretőek és a szokásaik rabjai. Kedvesek és bájosak, de nem képmutatóak. Szeretik, ha körülöttük minden úgy van, ahogyan az a legjobb a számukra, ahogy a legkényelmesebb és legpraktikusabb szerintük. Ezért fontos lehet a számukra, hogy ők irányítsanak. S ha kavics kerül a gépezetbe és a rendszert valaki felborítja, a Szűz jegyűek máris a kilépésen törhetik a fejüket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: