Ezek a csillagjegyek hajlamosak meglehetősen könnyelműen és gyorsan dönteni. Pedig ők is tudják, nem mindig célravezető a spontaneitás. Lehet, te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Egy-egy hirtelen döntést néha lehet az intuícióval magyarázni, legtöbbször talán mégis érdemes betartani a lassan járj, tovább érsz szabályt: a tapasztalat azt mutatja, gyakran megbánják a hirtelen meghozott, átgondolatlan döntéseket a csillagjegyek. Az alábbi öt meglehetősen gyakran esik ebbe a hibába.

Hétfői Horoszkóp 2020-10-12

1. Kos

A Kos túl impulzív és türelmetlen ahhoz, hogy rendesen átgondolja a döntéseket. Ehhez még hozzájön nyers, szókimondó stílusa, aki jellemzően elhamarkodott döntéseket hoz. Nem szereti, ha nemet mondanak neki, vagy amikor azt tanácsolják, ne tegyen meg valamit, ilyenkor annál inkább akarja majd. Nem ijedned meg, ha elrontottak valamit, de a következmények ők is utolérik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Halak

A Halak gyűlöli, amikor döntésre kényszerítik, így inkább gyorsan mond valamit, csak túl legyen rajta. Próbálja elkerülni a felelősséggel járó döntéseket, nagyon rosszul érinti, amikor ez mások életére is kihat. Nem arról van szó, hogy nem érdekli a többiek sorsa, ő inkább túlságosan is aggódik ilyenkor.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: