Amikor hazudik nekünk valaki, az meglehetősen rossz és frusztráló érzés szokott lenni, különösen, ha olyasvalaki teszi, akiben megbízunk. Ha odafigyelünk a másik viselkedésére, talán időben észrevesszük, hogy éppen nem mond igazat, ennek ugyanis vannak jelei, amiket egyesek könnyedén kiszúrnak, mások egyáltalán nem veszik észre. Valamint a megfelelő kérédsek is segíthetnek lefülelni a füllentőt. Ez az 5 csillagjegy például igazi hazugságvizsgáló, szinte képtelenség őket átverni.

Skorpió

A Skorpiók az élő hazugságvizsgálók. Még akkor is kiszírják, hogy valaki nem mond igazat, ha csak hallanak róla. Nagyon jól működnek a megérzéseik, és a legkisebb jeleket is észreveszik, ha valaki hazudik. Tisztában vannak vele, hogy a világban sokan megbízhatatlanok, és ők erre tökéletesen felkészültek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-09-27

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteinek lételeme a kommunikáció, így tisztában vannak a szavak és a mozdulatok mibenlétével. Észreveszik, ha valakinek a testbeszéde mást mond, mint a szája – ha gyanakszanak, kérdésekkel bombázzák a másikat, hogy kiderítsék, mi az igazság.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: