Szűz

Első ránézésre egy egészen félénk és érdeklődő típus, de ha közelebb kerülsz hozzá, megtudod, hogy mennyire kritikus, és elemző tud lenni. Idővel nagyon hideggé válhat, még ha az elején kedvesen is viselkedett veled, ami eléggé zavarba ejtő. Két véglet között mozog, ez igaz, viszont abban biztos lehetsz, hogy hűséges személy.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Érdekes, de elsőre velük kapcsolatban az ember azt érezheti, hogy nagyon önző és beképzelt típusok, akikkel nehezen lehet kijönni. Azonban, ha hagysz nekik időt, hogy felfedjék igazi énjüket, kiderül róluk, hogy kifejezetten érzelmesek és kedvesek. Gyakran emelnek falat a szívük köré és csak azokat engedik be, akik elég kitartóak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pillanatok alatt elfelejtenek bárkit és bármit - ez a 6 csillagjegy gond nélkül kitöröl az életéből

Bika

Nagyon sokat adnak annak, akit igazán fontosnak tartanak. Mindig lehet rájuk számítani, soha nem hagyják cserben a szeretteiket. Első találkozásra igazán kellemes a természetük, de idővel kimutatják a foguk fehérjét. Hajlamosak rá, hogy addig hagyjanak duzzadni egy őket zavaró tényezőt, amíg egyszer csak föl nem robbannak miatta. A másik félnek fogalma sem volt, hogy egyáltalán létezik a probléma, a Bika azonban végig tudta, csak nem tett róla említést.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Csütörtöki Horoszkóp 2020-10-22

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: