Még akkor is, ha éppen nem a tanári pályát választották hivatásuknak. Hiszen nemcsak azok lehetnek jó tanítók, akik az iskola falain belül oktatják a diákokat, de bármely szakmában fontos a jó szakember, és hogy a tudását minél pontosabban, minél érdekesebben adja át másoknak, a kollégáknak vagy a következő generációnak. Persze talán az lehet a legszerencsésebb, ha valaki olyan tanárok kezei közé kerül az iskolában, akik ezekben a jegyekben születtek. Íme, ez az 5 csillagjegy a legjobb tanár mind közül.

Szűz

Valójában nem számít, hogy mit tanítanak a Szűz jegy szülöttei, biztosak lehetünk benne, hogy szeretik azt csinálni és szeretettel is adják tovább a tudásukat. A hallgatóságának nemcsak a tanulás élményét adják, hanem további tudásvágyra sarkallhatják őket. Segíthetnek a tanulóknak abban, hogy végtelen legyen bennük a tudásszomj, mert valójában bennük is végtelen. Még az érdektelen témákat is lenyűgözően érdekesen tudják előadni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma váratlan események sorozata zavarhatja meg a napi rutint, melyek pozitív és negatív változásokat egyaránt eredményeznek. A mostani sorozat elõjele lehet egy nagyobb változásnak, aminek bekövetkezése elkerülhetetlen, s épp ezért szükséges lehet. Jöhet jó, vagy rossz, de mindenképpen izgalmas lesz a mai nap, s mivel túl nagy tragédiára azért nem lehet számítani, élvezze, hogy zajlik az élet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ebben a csillagjegyben lelki társadra találsz

Ebben a csillagjegyben lelki társadra találsz

A horoszkópból megtudhatod a választ. Nos, melyik csillagjegy a lelki társad?

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

A Bikák mindig arra törekszenek, hogy a legalkalmasabb, a legjobb technikával adják át a tudásukat. Ezért például nemcsak a saját témájukban igyekeznek maximálisan jártasak lenni, de más területeken is törekszenek a tájékozottságra, hogy megmutathassák az összefüggéseket, a kapcsolatokat az egyes témakörök között. Úgy érezhetik, hogy sosem elég jók, mindig fejlesztik önmagukat. Rendkívül türelmesek, és külön figyelmet fordítanak azokra, akik igénylik azt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma meglehet, hogy nem érzi magát lelkileg túl erõsnek, s így, nyilvánvalóan, érzelmileg is kiszolgáltatottabb és sebezhetõbb lehet, mint általában. Erre még rárakódhat az is, hogy most még közvetlen környezete sem érzékeli mindezt, rátéve ezzel is egy nem kis lapáttal a helyzetre. Próbálja meg felkészíteni magát valahogy a mai nap viszontagságaira, mielõtt kilépne az ajtón, mert a külvilág mit se törõdve szenzitivitásával, újabb erõpróbákat tartogathat az ön számára, kedves Bika. Ma talán az a legfontosabb, hogy tartson ki!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: