Még akkor is, ha éppen nem a tanári pályát választották hivatásuknak. Hiszen nemcsak azok lehetnek jó tanítók, akik az iskola falain belül oktatják a diákokat, de bármely szakmában fontos a jó szakember, és hogy a tudását minél pontosabban, minél érdekesebben adja át másoknak, a kollégáknak vagy a következő generációnak. Persze talán az lehet a legszerencsésebb, ha valaki olyan tanárok kezei közé kerül az iskolában, akik ezekben a jegyekben születtek. Íme, ez az 5 csillagjegy a legjobb tanár mind közül.

Szűz

Valójában nem számít, hogy mit tanítanak a Szűz jegy szülöttei, biztosak lehetünk benne, hogy szeretik azt csinálni és szeretettel is adják tovább a tudásukat. A hallgatóságának nemcsak a tanulás élményét adják, hanem további tudásvágyra sarkallhatják őket. Segíthetnek a tanulóknak abban, hogy végtelen legyen bennük a tudásszomj, mert valójában bennük is végtelen. Még az érdektelen témákat is lenyűgözően érdekesen tudják előadni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-21)

Ma könnyen belekerülhet egy körbe, amibõl csak nehezen tud majd kikecmeregni, annyira elragadja a hév és a tettvágy! Gondoljon azonban arra is, hogy nem feltétlenül elõnyös az embernek egyes napokon túlterhelni, míg másokon meg túlságosan is kímélnie magát. Törekedjen tudatosan kicsit jobban a harmóniára, akkor kevésbé lesznek rendszertelen, s így kimerítõek a hétköznapok. Hosszútávon az állandóság a szervezetnek is jobb, mint az állandósult ide-oda ugrálás!

Csernus-féle horoszkóp: kegyetlen, de minden szava igaz! - Neked mi a véleményed?

Bika

A Bikák mindig arra törekszenek, hogy a legalkalmasabb, a legjobb technikával adják át a tudásukat. Ezért például nemcsak a saját témájukban igyekeznek maximálisan jártasak lenni, de más területeken is törekszenek a tájékozottságra, hogy megmutathassák az összefüggéseket, a kapcsolatokat az egyes témakörök között. Úgy érezhetik, hogy sosem elég jók, mindig fejlesztik önmagukat. Rendkívül türelmesek, és külön figyelmet fordítanak azokra, akik igénylik azt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-21)

Akárki akármit is mond, bizony, néha szüksége van az embernek az önkényeztetésre, vagy éppen a luxusra, kedves Bika. Ha tehát mostanában költött ezek közül bármelyikre is, nincs miért lelkiismeret-furdalásának lennie, hiszen, ha az ember néha nem költ valami extrára is, akkor mi értelme hajtani, spórolni annyit, éveken át? Az anyagiak egy dolog, s egy másik az emberi test és lélek szükséglete? Végül is a pénz nem cél, csak egy eszköz, hogy elérjük a vágyainkat, kár, hogy sokan, ennek ellenére, célnak tekintik!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: