Még akkor is, ha éppen nem a tanári pályát választották hivatásuknak. Hiszen nemcsak azok lehetnek jó tanítók, akik az iskola falain belül oktatják a diákokat, de bármely szakmában fontos a jó szakember, és hogy a tudását minél pontosabban, minél érdekesebben adja át másoknak, a kollégáknak vagy a következő generációnak. Persze talán az lehet a legszerencsésebb, ha valaki olyan tanárok kezei közé kerül az iskolában, akik ezekben a jegyekben születtek. Íme, ez az 5 csillagjegy a legjobb tanár mind közül.

Szűz

Valójában nem számít, hogy mit tanítanak a Szűz jegy szülöttei, biztosak lehetünk benne, hogy szeretik azt csinálni és szeretettel is adják tovább a tudásukat. A hallgatóságának nemcsak a tanulás élményét adják, hanem további tudásvágyra sarkallhatják őket. Segíthetnek a tanulóknak abban, hogy végtelen legyen bennük a tudásszomj, mert valójában bennük is végtelen. Még az érdektelen témákat is lenyűgözően érdekesen tudják előadni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

A mai napon, nem csak az otthon, kedvese, vagy éppen szerettei társaságában töltött idõ, hanem a munkaideje is rendkívül élvezetesen telhet, ami jórészt nem is annak köszönhetõ, amit csinálnak, hanem annak, hogy milyen a társaság! Pozitív életszemlélete és az önbõl áradó szeretet és törõdés úgy tûnik meghozta gyümölcsét! Élvezze a felhõtlenül jó hangulatot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Itt az ok, amiért a Földre születtél!

Itt az ok, amiért a Földre születtél!

Az ezoterikus nézetek szerint születésünk előtt mindannyian választunk magunknak életfeladatot. Ennek eleget téve kijavíthatod előző életbeli tévedéseidet, és közelebb kerülhetsz a tökéletes boldogság, azaz a nirvána állapotához.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

A Bikák mindig arra törekszenek, hogy a legalkalmasabb, a legjobb technikával adják át a tudásukat. Ezért például nemcsak a saját témájukban igyekeznek maximálisan jártasak lenni, de más területeken is törekszenek a tájékozottságra, hogy megmutathassák az összefüggéseket, a kapcsolatokat az egyes témakörök között. Úgy érezhetik, hogy sosem elég jók, mindig fejlesztik önmagukat. Rendkívül türelmesek, és külön figyelmet fordítanak azokra, akik igénylik azt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

Ma eljátszadozhat egy lehetséges utazás gondolatával, kedves Bika. Sõt olyannyira eluralkodik önön a vágy egy kis környezetváltozás iránt, hogy nemcsak álmodozik, hanem komolyan belegondol, mikor és mennyi szabadságot tudna kivenni kirándulása érdekében. Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy a rengeteg adódó lehetõség közül nehezen választ. Ne gondolkozzon sokat, inkább menjen oda, ahová már rég el szeretett volna látogatni. Vigye magával kedvesét, vagy egy igazán jó barátját is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: