Még akkor is, ha éppen nem a tanári pályát választották hivatásuknak. Hiszen nemcsak azok lehetnek jó tanítók, akik az iskola falain belül oktatják a diákokat, de bármely szakmában fontos a jó szakember, és hogy a tudását minél pontosabban, minél érdekesebben adja át másoknak, a kollégáknak vagy a következő generációnak. Persze talán az lehet a legszerencsésebb, ha valaki olyan tanárok kezei közé kerül az iskolában, akik ezekben a jegyekben születtek. Íme, ez az 5 csillagjegy a legjobb tanár mind közül.

Szűz

Valójában nem számít, hogy mit tanítanak a Szűz jegy szülöttei, biztosak lehetünk benne, hogy szeretik azt csinálni és szeretettel is adják tovább a tudásukat. A hallgatóságának nemcsak a tanulás élményét adják, hanem további tudásvágyra sarkallhatják őket. Segíthetnek a tanulóknak abban, hogy végtelen legyen bennük a tudásszomj, mert valójában bennük is végtelen. Még az érdektelen témákat is lenyűgözően érdekesen tudják előadni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Szûz, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-05-17

Bika

A Bikák mindig arra törekszenek, hogy a legalkalmasabb, a legjobb technikával adják át a tudásukat. Ezért például nemcsak a saját témájukban igyekeznek maximálisan jártasak lenni, de más területeken is törekszenek a tájékozottságra, hogy megmutathassák az összefüggéseket, a kapcsolatokat az egyes témakörök között. Úgy érezhetik, hogy sosem elég jók, mindig fejlesztik önmagukat. Rendkívül türelmesek, és külön figyelmet fordítanak azokra, akik igénylik azt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma arra késztethetik az önben dúló érzelmek, legyenek jók, vagy rosszak, hogy valamiféle kreatív tevékenység által jutassa kifejezésre õket! Ha így van, mielõbb ragadjon tollat, ceruzát, ecsetet, vagy éppen bármi mást, s hagyja, hogy kijöjjön, ami most önben van. Ki tudja, talán éppen a végeredmény lesz az elsõ irányköve egy új kezdetnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: