A szívfájdalmon pár nap alatt átesnek.

Egy durva szakítás rendesen megterhelő lehet, de vannak csillagjegyek, akiknek könnyebben gyógyul a lelke. Sokkal hamarabb átesnek a depressziós, gyászolós időszakon, ami a búcsúzást követi.

Hétfői Horoszkóp 2020-11-30

Kos

A kosok képesek bármit megjavítani. Nem csak a ház körüli elromlott dolgokra igaz ez, hanem a saját lelki ügyeikre is. A negatív energiákat képesek pozitívvá alakítani. Nem hagyják, hogy egy szakítás elvegye a lendületüket, mindig töretlenül tartanak előre.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A szakítás nem csak fájdalommal jár, hanem csalódással is. Az oroszlánok elég rátermettek és érettek ahhoz, hogy el tudják fogadni ezeket az érzéseket és tanulnak is belőlük. Az ilyen nehéz időszakokban nem hagyják eluralkodni az önsajnálatot, inkább igyekeznek felépíteni, fejleszteni magukat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: